Автор
Антония Дамянова

Дъщерята на Касел и Белучи показа небръснати подмишници в зашеметяваща фотосесия

Дъщерята на звездните родители Моника Белучи и Венсан Касел - Дева Касел, продължава да радва феновете с невероятната си красота и изтънченост.

Този път 18-годишната красавица участва в много смела фотосесия, в която не само показа открити части от тялото си, но и подкрепи световната тенденция за естественост. По-специално, на една от снимките моделът демонстрира напълно естествените си подмишници.

View post on Instagram
 

Дева много прилича на майка си, но в същото време притежава екзотична магическа привлекателност. Фотографиите са направени в черно-бялата гама. Техен автор е младият италиански фотограф Никълъс Фолс, който специализира изобразително изкуство.

„Неспокойни, меланхолични, измъчени и необикновено съвършени истории са увековечени в увиснала, почти сюрреалистична атмосфера, където всичко изглежда нежно и ефирно. Фотографиите му са съвременни приказки, пълни с магнетично очарование, надарени с такава необикновена красота, че изглеждат нереални“, коментират критици.

View post on Instagram
 



Нека да припомним, че в началото на април френско-италианският модел и най-голямата дъщеря на актьорите Моника Белучи и Венсан Касел - Дева Касел, се появи на корицата на списание Wonderland.

Тогава обаятелното момиче позира пред обектива на фотографката Елън Фон Унверт, облечена в изкусителни тоалети. На кадрите Дева е черен дантелен сутиен, както и с черен воал. Заслужава да се отбележи, че нежната Касел изглеждаше зашеметяващо в новия си образ.

View post on Instagram
 


По-рано също и 58-годишната ѝ майка - италианскаикона Моника Белучи, се появи на корицата на немското лъскаво списание Madame.

Актрисата не се свени да демонстрира великолепната си фигура. На фотосите мокрият блян на поколения мъже е в прозрачна блуза със златни пайети и изглежда повече от прекрасно за годините си.

View post on Instagram
 

Четете още: Гуинет Полтроу не била подготвена за това, което децата ѝ са научили за секса в училище