Автор
Теодор Муховски

Гуинет Полтроу не била подготвена за това, което децата ѝ са научили за секса в училище

Макар Гуинет Полтроу винаги да е разкривала безсрамно всякакви пикантни подробности за сексуалния си живот и любовта си към вибраторите, оказва се, че не е била "подготвена" за степента, в която децата ѝ са научили за секса в училище.

50-годишната актриса, която се прочу с това, че е създаде свещ с цел продажба, наречена This Smells Like My Vagina (Това мирише на моята вагина), разказа в подкаста Call Her Daddy („Обади се на татко си“) колко много са научили децата ѝ за секса в училището, в което са учили.



Да припомним, че актрисата има две деца от бившия си съпруг Крис Мартин (известен като Coldplay) - голямата им дъщеря Епъл е на 18 години, а Моузес е на 17 години.

Пред водещия Алекс Купър тя си спомни, че когато се преместили от Лондон в Лос Анджелис, децата ѝ са ходили във "фантастично начално училище", където сексуалното образование се преподавало още в шести клас - т.е. когато са били на 11-12-годишна възраст.

"Но аз наистина не бях подготвена за информацията, с която те се прибираха у дома", признава тя.

"Никога няма да забравя как Епъл и най-добрата ѝ приятелка Емили седяха в кухнята, сякаш цветът им беше изтекъл от лицето им.

"Те са ги научили на всичко, въпреки, че са били едва на 11-12 години“.
Полтроу разкрива, че децата ѝ дори я питали: "Хората правят ли това?".



В Обединеното кралство всички ученици в средните училища се обучават на секс, включително на ключови теми като съгласие, сексуална експлоатация и сексуално здраве.

В същия подкаст носителката на "Оскар" отвори дума и за отношенията си с бившите си любовници Брад Пит и Бен Афлек, обсъждайки с коя от бившите звезди е имала химия "любовта на живота си", кой е бил по-добър в леглото и с кого не би имала нищо против да се види отново.



Актрисата сподели, че всъщност Бен Афлек бил по-добър в леглото, отколкото сексидола Брад Пит. На въпрос кой се целува по-добре, актрисата се замисли и отговори, че все пак и двамата се целували много добре.
Но когато водещия зададе провокативния въпрос кой е бил по-добър в леглото, Гуинет отговори, че с Брад са имали голяма химия, но Бен чисто технически бил по-добрият в сексуално отношение. След което засрамено отвърна, че не може да повярва, че дъщеря ѝ слуша това.


Гуинет си спомни как се влюбила в Пит от пръв поглед, той ѝ предложил брак, но тя развалила годежа, смятайки, че е прекалено млада за такава стъпка. Искала първо да развие кариерата си и тогава да мисли за брак.