Автор
Пепа Попова - Пепита

Дъщерята на Моника Белучи Дева Касел: Най-красивото момиче на Земята (снимки)

Преди дни в мрежата се появи корицата на новия брой на френския Elle, на която отново изгря 16-годишната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева. Амбициозният модел публикува няколко снимки на страницата си в Instagram, които бяха отпечатани и в броя. Накои от фотографиите са в черно и бяло, а останалите - оставени в цвят, включително и заглавния кадър.

"Благодаря още веднъж на Elle за невероятната фотосесия. Благодаря и на невероятните хора, с които имах късмета да работя", - написа Дева под една от снимките, на която се появи в корсет от Intimissimi.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Новите снимки на модела зарадваха почитателите й в Instagram: в своите коментари те отбелязаха, че момичето все повече прилича на известаната си майка.

Като мама!
Моника Белучи, версия 2.0.
Приличаш точно на майка си.
Дева, ти си най-красивото момиче на Земята!


Последователите й не престават да сипят комплименти.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Тук е мястото да припомним, че това не е първото появяване на Дева Касел в списание през последните години. През есента на миналата година тя се снима за корицата на същото издание - това беше и първата модна корица на момичето.

Дева Касел има в актива си рекламни кампании за марки като Dolce & Gabbana и Cartier. Известно е, че сега дъщерята на Касел и Белучи работи в тясно сътрудничество с парижката агенция за модели Karin Models - нейната звездна майка също работи с тях.

View post on Instagram
 

Между другото, бащата на Дева - Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки също зарадваха феновете с нова фотосесия. Наскоро те станаха посланици на френската марка за облекло и аксесоари The Kooples и участваха в кампанията им пролет/лято 2021 г. Рекламата е първото сътрудничество на двойката.