Свикнали сме да виждаме Ла Лопес като истинска лейди, изключително секси, облечена в най-красивите дрехи, най-скъпите бижута и с най-съблазнителната усмивка на лице.

Но 42-годишната звезда изглежда е решила да заложи на тотално различен имидж, противно на очакванията на нейните фенове и модни критици.

Тя засне фотосесия за списание V Magazine, позирайки пред обектива на Mario Testino.

Дженифър, известна именно със сексапилните си задни части, се превъплъти в боксьорка за снимките.

"Аз съм нежно момиче, но съм понасяла много удари през живота си. Важното е да станеш и да продължиш напред", сподели Дженифър в интервюто.

Стилист на фотосесията е Карин Ройтфелд (гл. редактор на френският Vogue от 2001 – ян. 2011-а), която се е погрижила все пак да не липсват ценни дизайнерски дрехи за Лопес, които да покриват тялото й, като напр. сатенено яке на Pradа, обувки Giuseppe Zanotti или къси панталонки на Calvin Klein.

Майката на две деца обясни, че като малка е израснала в много опаснен район като Бронкс, но никога не е била привърженик на грубата сила.

Силно подчертаните вежди, късата коса и лошият поглед допринасят за мъжкото излъчване на Лопес, въпреки това тя успява да внесе обичайната за нея доза сексапил, показвайки стегнатите си бедра, корем и част от гърдите си.

Дженифър Лопес рядко прави модни гафове, а налага модни тенденции.

ВИДЕО: