Галена и Преслава с еднакви обувки

23 май 2012 | 15:04
36105
24
24

Giuseppe Zanotti предизвика истински фурор сред звездите със своята пролетно-лятна колекция.

На особена почит се радват сандалите без ток, които дизайнерът е обагрил в много различни и открояващи се един от друг стилове.

Бляскавият вариант на обувките без пръст от актуалните предложения на Zanotti достигна и до родната сцена.

Първа с тях се появи Галена на наградите на тв "Планета", след това тя ги подбра и за няколко свои участия.

Със същите обувки забелязахме и колежката й Преслава. Двете са добри приятелки и две години подред споделиха една с друга най-желаната титла в поп-фолка - "Певица на годината".

Никол Ричи със същите обувки на корицата на сп. Ocean Drive:

А ето и няколко световноизвестни дами със същия модел обувки, но с каишка около глезена:

Джесика Частейн

Исабели Фонтана

Анджела Симънс

Лейди Гага

Виктория Джъстис

Още по темата

Коментари

24
  12 август 2012 | 18:14 отговор
 

на виктория джъстис и стоят наи-добре

 
23 :)
  27 май 2012 | 20:24 отговор
 

уникални са!!!!!

 
22 Велчо
  25 май 2012 | 23:27 отговор
 

Е и,голям праз.На кой му дреме?Защо занимавате обществеността с идиотщини.

 
21 witch
  25 май 2012 | 13:13 отговор
 

" просто защото средна класа в Бг няма." Няма ама друг път! Като не сме от средната класа повечето, тогава от коя-висшата ли? ХАха айде моля ти се, по улиците повечето (поне в плд) ходят по анцуг и джапанки пък иначе вече се мислят за нз каква класа (не визирам тебе лично).

 
20 OnlinePari
  25 май 2012 | 06:50 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$Долари. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да инвестирате собствени средства. За повече инфо тук. ------------------------------ p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 
19 :(
  25 май 2012 | 03:24 отговор
 

"И не смяташ ли че е малко високомерно да определяш кой какво заслужава да носи!?! Повечето тук сме от средната класа, пък си мислим за не знам какво! Ми хайде първо да изкараме парите за такива обувки (ако ще и за реплика), пък после да го раздаваме тежкарската и да казваме кой какво заслужава и не заслужава! Тия тежкарлъци не бяха ли присъщи за чалгарите по принцип или вече всеки е станал такъв!" - НЕ, не са присъщи за чалгарите, въпреки че не стана ясно под "чалгари" какво разбираш - тези, които пеят такава музика или тези, които слушат, въпреки че то вече чалга-изпълнители почти няма. Ако визираш стила, в който пеят Галена и Преслава, то нека те просветля, че от 20 години това е ПОП (популярната) музика в България. И аз мисля, че никой тук не може да си позволява да казва кой какво заслужавал или не, но и не мисля, че сме от средната класа, просто защото средна класа в Бг няма. Това всеки го знае. Зарежи захаросването на ситуацията и погледни истината в очите. Гледам, че все се опитваш да нагодиш мненията си така, че нещата, в които ще вярваш, да не те подтискат, смачкват и комплексират.

 
18 :(
  25 май 2012 | 03:20 отговор
 

"Ако беше така ние многознайковците щяхме да сме най-долната класа, след като не можем да си позволим подобни обувки и дрехи!" :D :D :D :D :D А на нас разбира се, не ни харесва да мислим така за себе си, затова ще поставим лентата така, че да можем все пак да преминем през нея, но не и никой, който е дори малко под нас. :D Нали?! Съгласна с номер 17.

 
17 Gergana
  24 май 2012 | 22:18 отговор
 

Обувките са за тези, които ги харесват, и който могат си ги позволят най-вече.Нямат нищо общо нито с морала, нито със стила....

 
16
  24 май 2012 | 15:08 отговор
 

 
15 OnlinePari
  24 май 2012 | 06:48 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$Долари. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да инвестирате собствени средства. За повече инфо тук. ------------------------------ p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 

Добави Коментар

Най-четени