През уикенда фолкдивата Галена представи новата си песен в дует с рапъра Криско – „Красиви лъжи“.

От тогава до сега клипът е събрал почти половин милион гледания, но това, което привлече особено силно вниманието към него, бе изборът на певицата на един конкретен тоалет.

View post on Instagram
 


Става дума за емблематичната прозрачна рокля на Versace - „Jungle“, със зелен тропически десен от джунглата, с която Дженифър Лопес се появи за първи път на церемонията за наградите "Грами" през 2000 г. и направи моден фурор. Роклята привлече тогава погледите и с изключително дръзкото си V-образно деколте, стигащо чак до талията.



Заради огромния потребителски интерес именно към този тоалет, търсенето в Google се промени със създаването на опцията Google Images.

За втори път Джей Ло блесна с роклята през септември, 2019 г., в леко модернизиран вариант, когато се яви в ролята на гвоздея на вечерта по време на ревюто на Versace в Седмица на модата за пролет-лято 2020.



Сега култовата рокля с тропически принт се появява и в България, а виновник за това е Галена, която спря избора си именно на нея за финалните кадри от съвместната си продукция с Криско.

Галена не за първи път впечатлява с модния си избор. Почитатели и наблюдатели помнят шармантната ѝ поява с шапката на Alexander McQueen в колаборацията с Фикрет Стораро, както и пръстените на Balenciaga. Трудно бихме забравили и шеметната ѝ визия със слънчевите очила на Dior от лимитираната колекция на Риана.

И ето, че накрая дойде ред да ви зададем въпроса: На коя ѝ отива повече?

Четете още: Деси Цонева пръска сексапил по бански