Кейт изкусителката: Принцесата на Уелс показа тен и изваяни крака в рокля за 6 800 лв. (снимки)

19 май 2023 | 16:11
10647
4
Снимки: Getty/Images
4

Не е тайна за никого, че Катрин Мидълтън притежава изключителен стил на обличане още от университетските си години. Днес принцесата на Уелс продължава да покорява сърцата с неподражаемия си вкус и усет към тоалетите.

Като съпруга на принц Уилям тя не само че не е загубила способността си да залага на ефектна външност, но и е успяла умело да комбинира и приспособява индивидуалния си стил към този на строгия кралски протокол.Където и да се появи, кралската особа изглежда модерно, но в същото време - изискано и елегантно. И колкото повече изяви има, толкова по-интересни визии показва. 

В същото време Мидълтън започна да си позволява някои волности в облеклото. Може би, ако беше жива, кралица Елизабет би критикувала съпругата на любимия си внук за това. Но феновете на Мидълтън – а те са милиони по света – могат само да се радват на нейните очарователни визии.Този път вниманието на обществеността беше привлечено от появата на принцесата на Уелс в лондонска благотворителна фондация. 

Кейт носеше рокля на Suzannah в приятен наситенозелен нюанс с копчета отпред. И в контекста на облеклото от време на време проблясваха тънките ѝ загорели крака.
 


 

„Кейт изкусителката! Едновременно строгоа и съблазнителна“, коментираха възхитени интернет потребители тоалета на бъдещата кралица.

Между другото, въпреки че Мидълтън обикновено предпочита евтини тоалети, особено извън кралските приеми, тази рокля ще струва на желаещите да си я купят чистата сума от почти 6 800 лв.С това Мидълтън надмина дори вечната си съперница Меган Маркъл. Съпругата на принц Хари наскоро се появи на червения килим в рокля наполовина по-евтина – златният шедьовър на Йохана Ортис струваше около 3 400 лв.

Четете още: Истинската кралица: Кейт Мидълтън се появи зашеметяваща на парти след коронацията (снимки)


Още по темата

Коментари

4 Мариана
  21 май 2023 | 14:47 отговор
 

Тази рокля е най-обикновена рокля с копчета,не виждам нищо в нея,камо ли пък за близо 7000лв.!

 
3
  19 май 2023 | 20:02 отговор
 

Това са крака, не пилешките крака на Меган.

 
2
  19 май 2023 | 17:43 отговор
 

Стилна както винаги!

 
1
  19 май 2023 | 16:54 отговор
 

Принцесата тъне в лукс и разкош, а простолюдието й ръкопляска в някакъв овчи захлас.

 
 
19 май 2023 | 20:00

Кралското семейство се издържа от туризъм. Всички в тази институция работят ежедневно. Имат позитивно влияние за народа си, като допринасят с благотворителност и др. Простолюдието е злобно и завистливо, затова е простолюдие.

Добави Коментар