Автор
Антония Дамянова

Кейт изкусителката: Принцесата на Уелс показа тен и изваяни крака в рокля за 6 800 лв. (снимки)

Не е тайна за никого, че Катрин Мидълтън притежава изключителен стил на обличане още от университетските си години. Днес принцесата на Уелс продължава да покорява сърцата с неподражаемия си вкус и усет към тоалетите.

Като съпруга на принц Уилям тя не само че не е загубила способността си да залага на ефектна външност, но и е успяла умело да комбинира и приспособява индивидуалния си стил към този на строгия кралски протокол.



Където и да се появи, кралската особа изглежда модерно, но в същото време - изискано и елегантно. И колкото повече изяви има, толкова по-интересни визии показва.

В същото време Мидълтън започна да си позволява някои волности в облеклото. Може би, ако беше жива, кралица Елизабет би критикувала съпругата на любимия си внук за това. Но феновете на Мидълтън – а те са милиони по света – могат само да се радват на нейните очарователни визии.



Този път вниманието на обществеността беше привлечено от появата на принцесата на Уелс в лондонска благотворителна фондация.

Кейт носеше рокля на Suzannah в приятен наситенозелен нюанс с копчета отпред. И в контекста на облеклото от време на време проблясваха тънките ѝ загорели крака.

„Кейт изкусителката! Едновременно строгоа и съблазнителна“, коментираха възхитени интернет потребители тоалета на бъдещата кралица.

Между другото, въпреки че Мидълтън обикновено предпочита евтини тоалети, особено извън кралските приеми, тази рокля ще струва на желаещите да си я купят чистата сума от почти 6 800 лв.



С това Мидълтън надмина дори вечната си съперница Меган Маркъл. Съпругата на принц Хари наскоро се появи на червения килим в рокля наполовина по-евтина – златният шедьовър на Йохана Ортис струваше около 3 400 лв.

Четете още: Истинската кралица: Кейт Мидълтън се появи зашеметяваща на парти след коронацията (снимки)