Автор
Ева Григорова

Кейт Мидълтън блесна с нови вежди и стара рокля

Кейт Мидълтън бе главно действащо лице на специалното събитие Remembrance Sunday, което се чества всяка втора неделя на месец ноември. То се организира в знак на почит към паметта на загиналите във войните, в които е участвала Великобритания.

До последния момент се очакваше на събитието да се появи и 95-годишната кралица Елизабет II, на за съжаление се оказа, че здравословното ѝ състояние не позволява да присъства на церемонията. Така се наложи Кейт да заеме главната роля по време на събитието.



Компания ѝ правеха Камила Паркър, съпругата на принц Чарлз и бъдеща кралица на Великобритания, както и Софи, графиня на Уесекс и съпруга на най-малкия син на Нейно Величество, принц Едуард.



39-годишната Кейт Мидълтън бе облечена в строга черна рокля на любимия ѝ британски дизайнер Александър Маккуин. По-наблюдателните веднага забелязаха, че Мидълтън и друг път се е появявала с дрехата. През 2018-а година, отново на Remembrance Sunday тя бе облечена със същата рокля, но в комбинация с различни аксесоари.



Още по-наблюдателните пък забелязаха и разлика във веждите на Кейт. Оказа се, че за събитието тя е решила да ги удебели, а дали промяната е перманентна, предстои да разберем.

View post on Instagram
 


Бъгингамският дворец разкри, че кралица Елизабет II е решила да не присъства на събитието едва в неделя сутринта и допълни, че тя изключително много съжалява, че ще пропусне церемонията. Кралицата не присъства на Remembrance Sunday за първи път от цели 22 години насам.