Аристократизъм и женственост. Завладяваща мекота, нежност и изящество. Така можем да опишем една от най-красивите и великолепни краски – лилавото – ослепително красив цвят, който жените обожават. Кралските особи също. Кейт Мидълтън е една от тях.


Херцогинята на Кеймбридж отново демонстрира безупречен маниер на обличане, стил и класа, след като се появи на събитие в Лондон вчера, посветено на психичното здраве в целия свят. За него елегантната Мидълтън бе заложила именно на... лилавото. Способността ѝ правилно да подбира дрехите си за конкретни поводи е доказана отдавна. В съчетание с нейната възхитителна фигура лилавата краска ѝ стоеше наистина... великолепно. Съпругът ѝ – принц Уилям, допълваше ансамбъла на херцогинята с вратовръзка в същата гама.



Всъщност роклята съвсем не е нова. И не за първи път Кейт се появява на официално събитие в стар аутфит.

Кейт Мидълтън е известна със страстта си да рециклира стари облекла от гардероба си и да ги пуска отново в действие. Така е правила и с красивата А-образна рокля – дело на дизайнерката Емилия Уикстед.

Макар да е част от кралското семейство и да разполага с достатъчно средства да не дублира нито един от тоалетите си, херцогинята на Кеймбридж показва на света, че можеш да си модерен и красив, дори и да не си облечен в рокля, току що купена от бутиковия магазин.

Кейт Мидълтън в Германия през 2017 г. От снимката ясно личи, че херцогинята усърдно се е погрижила за всичките членове на семейството да са в същата гама.

Четете още: Уилям къса с Кейт по телефона