Кой каза, че счупеното носи нещастие? Наследницата на Жан Пол Гети се омъжи в рокля от счупени огледала (снимки)

Кой каза, че счупеното огледало носи нещастие? Е, правнучката на Жан Пол Гети и наследница на част от петролното му богатство, Айви Гети, е готова напълно да обори това твърдение по възможно най-красивия начин.

Младата дама показа какво е величествена сватбена рокля, която определено ще остане в историята. Айви каза "Да" на любимия си, фотографът Тобиас Енгел, облечена в булчински тоалет, изработен изцяло от счупени огледала. Церемонията се е състояла през уикенда в кметството на Сан Франциско и е била водена от председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

View post on Instagram
 

И въпреки сложната ситуация, в която светът се намира в момента, тържеството е било изключително бляскаво, красиво и зрелищно. Тоалетът на Айви Гети е дело на Джон Галиано и определено може да се каже, че малко бъдещи булки биха се досетили да заложат на подобна визия за специалния си ден.

Роклята представлява приказно красива изработка от счупени огледала върху прозрачен тюл и разбира се, е съчетана с безкраен воал, по който са избродирани китари, в памет на покойния ѝ баща и орехи, в памет на баба ѝ. И ако трябва да обобщим тоалета на тази невероятна булка, то бихме го направили само с няколко думи - красота, величие, класа и символика в едно.

Свидетели на сватбената церемония бяха едни от най-влиятелните личности в света и най-вече представители от клана Гети. Айви е правнучка на петролния милиардер Жан Пол Гети и дъщеря на Джон Гилберт, който си отиде от този свят едва на 52-годишна възраст, миналата година, след сърдечен удар.

View post on Instagram
 

Самата Айви споделя, че изборът ѝ на тоалет не е бил никак случаен, тъй като баба ѝ винаги е носела дрехи на Джон Галиано, на когото искрено се е възхищавала. Ето защо Гети заложила именно на легендарния дизайнер при избора на булчинската си рокля. Тя допълва, че по този начин е усещала, че сякаш баба ѝ е била до нея в най-важния ден от живота ѝ, макар и вече да не е сред живите. Айви също е участвала в процеса на на създаването на роклята, правейки по искане на Галиано табло на настроенията си, но тя е настоявала той да прави каквото си поиска. А резултатът е просто зашеметяващ!

View post on Instagram
 

Четете още: Джил Байдън в тоалет на любимия си дизайнер на среща с папата