Автор
Woman.bg

Кой накара Цеци Красимирова отново да стане модел?

Цеци Красимирова, един от най-успешните БГ модели за всички времена, се завърна триумфално на сцената, след като повече от 20 години не бе поемала ангажимент свързан с модните среди. Красавицата и носителка на титлата Best Model стана официално лице на луксозен бранд за бижута и засне ексклузивна фотосесия за най-новата им колекция.

Цеци застана пред фотообектива на българския топ-фотограф Костадин Кръстев-Коко, а отговорен за визиите й бе стилиста Стоян Апостолов-Стоянски.



Независимо от това, че Красимирова отдавна бе загърбила модните ангажименти, с удоволствие и истинско вдъхновение тя взе участие в този проект. Тя сподели, че поканата отново да работи по модна кампания е връщане назад във времето, което й носи толкова много щастливи и незабравими спомени.

От бижутерийната фирма споделиха, че работата им с Цеци също е от огромно значение за бранда: „Спряхме се на нея заради непреходната й красота, неподдаващата се на времето харизма и безспорен магнетизъм, които я правят идеалното въплъщение на жената на INVOKE”. За този сезон дизайнерите предлагат истинска наслада за сетивата, съчетана в най-новата им колекция.



Цеци Красимирова участва в рекламната кампания за каталога за бижутата на модната къща за сезон пролет-лято 2022, която вече е представена във фирмените бутици на бранда.