Мултиплатинената изпълнителка и носител на Grammy Лейди Гага представя дългоочаквания си нов албум, който трябваше да излезе на 10 април, но беше отложен, заради пандемията от Ковид-19.


Шестата студийна колекция на талантливата Стефани Джоан Анджелина Джерманота, както е истинското име на певицата, е озаглавена Chromatica и включва 16 нови трака и зашеметяващи колаборации.

Новината идва броени дни след като стана ясно, че за новия си клип звездата е облякла костюм - дело на българския дизайнер Живомир Домусчиев.

View post on Instagram
 


Имайки предвид факта, че певицата е артист, славещ се с ексцентилчните си облекла и подбиращ внимателно сценичната си визия, Домусчиев определено е успял да привлече вниманието ѝ с неподправен стил и маниер.

В новия си клип, в колаборация с Ариана Гранде, Гага сменя няколко тоалета, но един от тях смайва. Винилов костюм в розово и лилаво, чийто ефектен завършек са вериги и капси. Именно той е дело на Домусчиев. Поръчан е лично от стилистката на Гага – Марта Дел Рио и е изработен специално за видеоклипа към песента Rain on Me.

Не за първи път българинът облича знаменитост от такъв ранг. Дизайнерът, който от години живее в Лондон, се е грижил за тоалетите и на редица други световноизвестни имена като Ники Минаж, Ел Фанинг, Лара Стоун и Дженифър Лопес, чиято рокля от PVC в бяло струваше 5 200 лв. и придаваше на латинодивата силен сексапил, разкривайки женствените ѝ извивки.

View post on Instagram
 

Четете още: Лейди Гага нанесе най-красивия удар срещу коронавируса