Лейди Гага отвя света на модата с тази рокля на премиерата на 'Домът на Гучи' (снимки)

Филмът на годината - "Домът на Гучи" вече е факт! Лентата ще тръгне по кината на 24-и ноември, а снощи бе официалната му премиера в Лондон.

По червения килим минаха звездите, които участват в продукцията, като разбира се най-ярката от тях бе Лейди Гага, която играе главна роля във филма. По всичко личи, че певицата е готова тотално да отвее Холивуд след звездния си дебют в "Роди се звезда". В "Домът на Гучи" Лейди Гага влиза в ролята на Патриция Гучи - ревнивата любима на наследника на империята "Гучи".

Гласовитата дама разкри, че цели 9 месеца е говорела с италиански акцент, за да бъде той на ниво през целия снимачен процес. Гага е говорела на английски като истинска италианка дори и през свободното си време, за да не губи форма и да се потопи максимално в образа на героинята си. "Домът на Гучи" е може би най-очакваният филм за годината, а нищо чудно и той да е причината Лейди Гага отново да бъде номинирана и наградена с Оскар.

На премиерата снощи видяхме и останалата част от актьорския състав на филма Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек и Ал Пачино. Разбира се, не бихме могли да пропуснем и уникалните тоалети, с които заблестяха артистите и най-вече черешката на тортата - Лейди Гага.

Тя бе заложила на зашеметяваща дълга, виолетова рокля от шифон, с която бе като истинска богиня.

Визията на Салма Хайек също беше величествена - актрисата демонстрира сексапил и класа в изцяло златна рокля с уникален силует.

Джаред Лето пък заложи на син костюм от кадифе, който е в характерния стил на "Гучи".

Лейди Гага беше придружена от екранния си партньор Адам Драйвър, който беше издокаран в класически черен костюм с бяла риза и вратовръзка.

Четете още: Кой каза, че счупеното носи нещастие? Наследницата на Жан Пол Гети се омъжи в рокля от счупени огледала (снимки)