Майката на Мария носи чанта за 3 бона (снимка)

26 май 2021 | 15:33
6825
3
снимки: Instagram
3

Фолкдивата Мария отдавна е известна като дама, която обича лукса и държи изключително много на стила си. Но един бърз поглед на профила ѝ в Инстаграм може да ви подскаже, че тя подхожда с огромно внимание не само към собствената си визия.

От дълго време певицата гордо показва дъщеря си, която е облечена само от най-скъпите марки и вече е прекрасна млада дама с изтънчена визия. Очевидно Мария е наследила своя безпогрешен нюх към модата от майка си, защото само преди часове забелязахме поредното стори на фолкдивата, на което виждаме мама Данче с луксозни аксесоари, а най-открояващият се от тях е бялата ѝ чанта Saint Laurent, чиято цена е приблизително 3000 лв. Миналата седмица пък Мария се похвали с дамска чанта Fendi, която струва 5000 лв. 

Мария

Изобщо - певицата е обсипала цялото си семейство в разкош! Явно завръщането ѝ на сцената е било доста добро решение за поддържане на бюджета ѝ, а според някои отскоро има и нов мъж в живота ѝ, който няма нищо против да я глези със скъпи подаръци.

Четете още: Като истинска принцеса: Вижте приказната дъщеря на Бони на бала

Още по темата

Коментари

3
  28 май 2021 | 16:38 отговор
 

И какъв е приноса на статията за качеството на живот на жената? Само клюкарски! Каква е целта, да измести стойностната аудитория с тълпа празни и глупави патки, размахващи скъпи боклуци? Тази тълпа ли е преобладаващата в България? Или ви е купил някой спонсор на поредната златотърсачка и той ви диктува за кого да пишете? Хубавите статии се крият като слугинчета в покрайнините, за да може пошлото и вулгарното да завземат централното пространство- каква силиконова радост за очите и каква показна пошлост, агония за душата!!! Чантата за 3000лв се навира на жени, които ядат хляб и чубрица! Гнус ме е от вас!!!

 
2 Мара
  26 май 2021 | 23:43 отговор
 

Saint Lauren се обръща в гроба, като гледа какви неграмотни жени(с пари), му носят чантите....Същата простакеса като дъщеря си....

 
1
  26 май 2021 | 17:51 отговор
 

Браво! Който го може, го може! Въпреки че за мен е тотална глупост да се пръснат толкова пари за такива боклуци, на всичко отгоре грозни, само защото били "маркови". Това са евтини вещи, които нямат никаква реално стойност извън името на марката и на стойността, която хората са решили да им придадат. Не е злато, не са диаманти, не са земи.. не е нищо. За мен това са комплекси, както и да внушаваш на детето си, че марките са важни и да мери стойността си и на тези около него по цената и марката на дрехите, да подхранваш его, позьорщина и посредственост. Дано да събира и да инвестира, а не да живее от ден за ден, пръскайки всичко за позьорщина и да разчита, че един ден дъщеря й ще я замести. Може би с тази идея възпитава у нея такава любов и стремеж към лукса (вместо към естетичното, красивото, което би било различно) - за да може после да се стреми към него на всяка цена и да го подсигурява и на майка си на стари години. Макар че е тъжно и на стари години пак тези неща да са ти важни и все още да живееш за хорското мнение и за да изглеждаш богат, вместо реално да СИ богат.

 

Добави Коментар