Автор
Ева Григорова

Мария Бакалова на първи ред на ревюто на Louis Vuitton

Откакто звездата на Мария Бакалова изгря за световната сцена, тя не спира да се облича от световноизвестната марка Louis Vuitton. Брандът толкова харесва българката, че дори я покани на последното си ревю в Париж.

Бакалова присъства на ревюто, по време на което Louis Vuitton представиха своите предложения за сезон пролет-лято 2022 г. Събитието се състоя в Лувъра, а Мария седеше на първия ред в залата. До нея бяха настанени певицата Клои Бейли и актрисата Ейса Гонзалес.

View post on Instagram
 

Мария побърза да качи пост в своя профил в Instagram, с който благодари на Louis Vuitton за поканата и поздрави креативния директор на бранда Никола Гаские за неговите постижения.

Българската актриса бе облечена с ексклузивен тоалет от Resort колекцията за сезон пролет-лято 2022 на Louis Vuitton.

View post on Instagram
 


Лувъра е една от любимите локации за ревюта на Louis Vuitton, а най-актуалната колекция на марката отново вплита по удивителен начин миналото, настоящето и бъдещето - нещо много характерно за стила на Гаские, който работи с бранда от 2013-а година насам. Впечатление на критиците направиха помпозните слънчеви очила, удивителните перелини и структурираните поли. Ревюто бе приказен микс от стар парижки маскарад в комбинация със съвременни парти дрехи.