Автор
Пепа Попова - Пепита

Меган Маркъл изглежда зашеметяващо в пола на Massimo Dutti

Празниците приключиха и това означава, че всички, дори и най-известните в света, отново са на работа.

Първата официална точка от дневния ред през 2020 г. за херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл и съпругa ѝ - принц Хари бе посещение на Canada House в Лондон. Високопоставените особи се срещнаха с върховния комисар на Канада в Обединеното кралство Джанис Шарети и разгледаха специална изложба на художничката индианка Скауенати в галерията в сградата на мисията. Тук е мястото да припомним, че кралската двойка прекара част от почивката си в Канада и изглежда са използвали случая да изкажат благодарността си за полученото гостоприемство. За своята първа публична проява за годината Меган бе изключително елегантна и вдъхновяваща.

Херцогинята на Съсекс за пореден път показа, че умее да комбинира дизайнерски и по-масови облекла изключително добре. Тя се появи в зашеметяващ ансамбъл, който се състоеше от кафява сатенена миди пола от Massimo Dutti, поло на същата марка, които бе съчетала с кадифени обувки на Jimmy Choo. Към този стилен екип в топлата кафява гама тя бе добавила гривна Kismet by Milka и обеци Emili Mortimer. За да се предпази от студа, Меган бе завършила визията си с палто от Reiss.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ако искате да копирате нейния изискан стил през този сезон, то с няколко клика можете да се сдобиете с полата и полото, но побързайте, защото каквото и да носи Меган, то се продава бързо.

View post on Instagram
 

Четете още: Моден сблъсък: Кралица Летисия срещу Мелания Тръмп