Модата на тънките вежди се завръща!

27 септември 2021 | 05:47
7329
4
Снимки: Getty/Images, TikTok
4

Имаме добра новина за дамите, които не са особени почитателки на модата на дебелите вежди. Оказва се, че трендът от последното десетилетие избледнява все повече, отстъпвайки все по-голямо място на добрите стари тънки вежди. С други думи плътните вежди вече не са толкова популярни.

Ако трябва да обърнем поглед назад в близкото минало, тенденцията бе наложена през 90-те години благодарение на модели от ранга на Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и Кейт Мос, и достигна апогея си с имена като Анджелина Джоли, Гуен Стефани и Дрю Баримор.След 2010 г. обаче веждите започнаха да придобиват съвсем различен от наложения дотогава вид благодарение на име като Кара Делевин. Така пухкавите вежди твърдо оглавиха последното десетилетие, може би досега.Днес едно друго не по-малко лице от света на модата смело отвръща на десетгодишната тенденция, появявайки се с тънки вежди, и това е моделът Бела Хадид. Честно казано, тя е една от малкото знаменитости през последните години, които останаха верни на тънките вежди.На тазгодишния филмов фестивал в Кан Хадид дори се появи на червения килим с още по-тънки вежди.Това сякаш разедини потребителите в социалните мрежи на два лагера – за и против тънките вежди. „Не, не! Оставете пинсетата“, пише потребителка на TikTok, която, с помощта на прилжоение, показва във видео известни жени като Приянка Чопра, Марго Роби, херцогинята на Кеймбридж и Ким Кардашиян как изглежда с естествените си вежди и как биха изглеждали с тънки. И добавя: „Никога няма да се съглася с това“.


 

А вие – за или против тънките вежди сте?

Четете още: Канадка, пръснала 150 000 долара за пластична хирургия се обезобрази тотално (снимки)

Коментари

4
  13 август 2022 | 19:28 отговор
 

Тънките вежди са грозни и състаряват.

 
3 3
  28 септември 2021 | 10:37 отговор
 

А кога ли ще дойде модата на нормалността и естественността, по добро от това няма да се намери, колкото и моди да се извъртят.

 
2 квартален бръснар
  27 септември 2021 | 11:47 отговор
 

тънки вежди и бръснати котета, дано да са мити

 
1 Бивш от НСГП
  27 септември 2021 | 07:03 отговор
 

Флора, че тая мома на първа и другата му снимка е като със сурат за главна героиня от аватаро.

 
 
Бивш от НСГП
27 септември 2021 | 07:06

Флора, че баба Яга и водеща на "тази сутрин" по "бТВ" е по симпатяга бе, ако че с по грозноват нос от моя бе, че направо и почти си е с баш грозен цигански нос, като на илиян тупалка Мааангало и 100 кила Мааангало БЕ.

Добави Коментар