Канадка, пръснала 150 000 долара за пластична хирургия се обезобрази тотално (снимки)

Канадка с псевдоним Мария Магдалена е родена в религиозно семейство. Детството ѝ е спокойно и изглежда нищо не предвещаваше проблеми в бъдещето.

Но на 14-годишна възраст тя изведнъж се запалва по пластичните операции и не след дълго се подлага под ножа на хирурга. За лош късмет се оказва, че лекарят, извършил първата операция на Мария, е зъболекар.

Разочарованието и тъжният опит на момичето обаче не променят решението му да продължи с експериментите.

Мария Магдалена преди операциите

Както признава самата Мария, семейството ѝ така и не успя да се примири с потресаващия външен вид и нестандартното ѝ поведение.

„Баща ми не одобрява това, което правя със себе си, той беше проповедник, както баба и дядо ми, и всички те са много консервативни", споделя Мария.

Мария уверява още, че начинът, по който изглежда, е плод на нейните собствени идеи и въображение.

Преди операциите не се смятала за грозна, но все пак мечтаела за нещо по-различно, с което да се различава от останалите момичета. И несъмнено постигнала целта си.

„Не се опитвам да бъда като всеки друг, просто обичам татуировки и пластична хирургия. Колкото по-голяма, толкова по-добре. Не съм това, което бях преди. Започнах с устните на Кайли Дженър, а сега моите са дори по-големи от тези на Анджелина Джоли", разказва Мария.

За всички манипулации по тялото ѝ, включително ботокс, три операции за увеличаване на бюста, бразилски лифтинг на седалището, увеличаване на седалището с импланти, повече от 15 процедури на устните, отстраняване на мазнини по бузите и липосукция на ръцете, Мария пръснала 150 000 долара.

Въпреки големия брой скъпи процедури, момичето твърди, че скоро няма да спре и мечтае да стане известна по целия свят като жената с най-голям размер на гърдите.



Мария Магдалена работи като стриптизьорка от 17 -годишна възраст, а по време на пандемията преминава във виртуалната среда, след което приходите ѝ се увеличават няколко пъти. Момичето вярва, че външните данни играят ключова роля в кариерата ѝ, а екстравагантния ѝ вид, добавен към тях, допълнително помага на имиджа ѝ.
Опасните за живота последици от пластичната хирургия не притесняват канадката, нейното емоционално състояние и самоприемането са много по-важни за нея.

Тя обаче вече е започнала да забелязва някои неприятни последици от операциите: понякога има проблеми с дишането и поради огромния размер на устните си вече не може да пие през сламата. Но дори това все още не я възпира от желанията ѝ за корекции. Мария мечтае устните ѝ да достигнат такъв размер, че вече да не могат да се затворят и да достигнат с обема си носа ѝ.



Тя привлича последователи с откровените си истории за минали операции и последвалото благополучие, както и с желанието да постигнат целите си: „Правете това, което ви харесва, но не вземайте импулсивни решения и мислете как това ще се отрази на бъдещето ви“, пише тя. В социалните мрежи обаче Мария не успява да се задържи за дълго време. Скандалната дама често бива блокирана заради извратените си и плашещи снимки.

Тя споделя, че ежедневието ѝ също не е от най-гладките и безпроблемни. Където и да отиде, погледите винаги са върху нея. Всеки дени е принудена да поема върху себе си куп критики и дори обиди относно външния ѝ вид. Подобно поведение обаче само разсмива момичето и изобщо не я разстройва.

Четете още: Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия