Канадка, пръснала 150 000 долара за пластична хирургия се обезобрази тотално (снимки)

03 септември 2021 | 08:31
14811
9
Снимки: Instagram
9

Канадка с псевдоним Мария Магдалена е родена в религиозно семейство. Детството ѝ е спокойно и изглежда нищо не предвещаваше проблеми в бъдещето.

Но на 14-годишна възраст тя изведнъж се запалва по пластичните операции и не след дълго се подлага под ножа на хирурга. За лош късмет се оказва, че лекарят, извършил първата операция на Мария, е зъболекар.

Разочарованието и тъжният опит на момичето обаче не променят решението му да продължи с експериментите.

Мария Магдалена преди операциите

Както признава самата Мария, семейството ѝ така и не успя да се примири с потресаващия външен вид и нестандартното ѝ поведение.

„Баща ми не одобрява това, което правя със себе си, той беше проповедник, както баба и дядо ми, и всички те са много консервативни", споделя Мария.

Мария уверява още, че начинът, по който изглежда, е плод на нейните собствени идеи и въображение.

Преди операциите не се смятала за грозна, но все пак мечтаела за нещо по-различно, с което да се различава от останалите момичета. И несъмнено постигнала целта си.

„Не се опитвам да бъда като всеки друг, просто обичам татуировки и пластична хирургия. Колкото по-голяма, толкова по-добре. Не съм това, което бях преди. Започнах с устните на Кайли Дженър, а сега моите са дори по-големи от тези на Анджелина Джоли", разказва Мария.

За всички манипулации по тялото ѝ, включително ботокс, три операции за увеличаване на бюста, бразилски лифтинг на седалището, увеличаване на седалището с импланти, повече от 15 процедури на устните, отстраняване на мазнини по бузите и липосукция на ръцете, Мария пръснала 150 000 долара.

Въпреки големия брой скъпи процедури, момичето твърди, че скоро няма да спре и мечтае да стане известна по целия свят като жената с най-голям размер на гърдите.Мария Магдалена работи като стриптизьорка от 17 -годишна възраст, а по време на пандемията преминава във виртуалната среда, след което приходите ѝ се увеличават няколко пъти. Момичето вярва, че външните данни играят ключова роля в кариерата ѝ, а екстравагантния ѝ вид, добавен към тях, допълнително помага на имиджа ѝ.
Опасните за живота последици от пластичната хирургия не притесняват канадката, нейното емоционално състояние и самоприемането са много по-важни за нея. 

Тя обаче вече е започнала да забелязва някои неприятни последици от операциите: понякога има проблеми с дишането и поради огромния размер на устните си вече не може да пие през сламата. Но дори това все още не я възпира от желанията ѝ за корекции. Мария мечтае устните ѝ да достигнат такъв размер, че вече да не могат да се затворят и да достигнат с обема си носа ѝ.Тя привлича последователи с откровените си истории за минали операции и последвалото благополучие, както и с желанието да постигнат целите си: „Правете това, което ви харесва, но не вземайте импулсивни решения и мислете как това ще се отрази на бъдещето ви“, пише тя. В социалните мрежи обаче Мария не успява да се задържи за дълго време. Скандалната дама често бива блокирана заради извратените си и плашещи снимки.Тя споделя, че ежедневието ѝ също не е от най-гладките и безпроблемни. Където и да отиде, погледите винаги са върху нея. Всеки дени е принудена да поема върху себе си куп критики и дори обиди относно външния ѝ вид. Подобно поведение обаче само разсмива момичето и изобщо не я разстройва. 

Четете още: Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия

Още по темата

Коментари

9 Димитрова
  04 юни 2022 | 21:11 отговор
 

Изродено мислене!

 
8 Рос
  30 май 2022 | 22:07 отговор
 

Болен мозък!@!

 
7 Рос
  30 май 2022 | 22:07 отговор
 

Болен мозък!@!

 
6 Иван
  10 септември 2021 | 10:27 отговор
 

Абе, редакцията, защо, по аналогия на ЛИК (Литература, изкуство, култура), просто не се прекръстите на КУР.бг? Което ще рече "Курви и уроди". Ще ви пасне идеално.

 
5 3 думи
  04 септември 2021 | 18:54 отговор
 

Дебел, уродоподобен психопат!

 
 
,,,
08 септември 2021 | 16:52

а ти?

4
  04 септември 2021 | 03:30 отговор
 

Que Vadise Domine?

 
3 Ти уринирам в устата
  03 септември 2021 | 12:17 отговор
 

Никой не гледа сypaт само пyтката

 
2 ot
  03 септември 2021 | 10:15 отговор
 

от едно хубаво момиче - тотално се е омаскарила. прави са майка и и баща и. гледаш го, храниш го, издържаш го сумати и години, а то взмее, че се омаскари за срам и позор на родителите си. криворазбраните ценности за безкрайните свободи и права на индивида.

 
1 Мара
  03 септември 2021 | 08:57 отговор
 

Обичайните психично болни изглеждат като леко разстроени хора в сравнение с това момиче. При нея няма спасение, но поне да не бъде допускана да влудява е други.

 
 
Бивш от НСГП
03 септември 2021 | 09:13

Че Флора или автор, че имал ли фейскенефбук профил, че да си разменим малко лична информация без лични данни!!!

 
Бивш от НСГП
03 септември 2021 | 09:16

Че Флора или автор, че имаш ли фейскенефбук профил, че да си разменим малко лична информация без лични данни!!! Че Флора или автор, че па рано сабале по сутрешнио блок на нова ти ви, че даваха за поредната измама чрез фейскенефбук профили, че за някакво източване на дарителски сметки!!!

Добави Коментар

Най-четени