Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Кити Спенсър срещу Кейт Бекинсейл

Леката рокля от дантела на Dolce & Gabbana е чудесна опция за лятото, а в бяло се оказа по вкуса на две красиви англичанки - Кити Спенсър и Кейт Бекинсейл.

Първа в нежното и стилно облекло видяхме Кити. Племенницата на лейди Даяна дефилира в един от дните на конните кралски състезания в творението на италианското дуо. Тя комбинира красивата дантелена фантазия с черни аксесоари и добави задължителната за Royal Ascot шапка. Kонните състезания в Англия имат над 300-годишна спортна история. Всяка година кралски особи и светски персони от цял свят се събират, за да гледат петдневните надбягвания. В последно време събитието е и модна трибуна - за представление на тоалети, стайлинг и най-вече – шапки. Всяка година дълго се говори за шапките на дамите на Royal Ascot. Гостите задължително трябва да носят този аксесоар на главата си, правило, което не търпи промяна, както повечето традиции на Острова. Смятаме, че Кити Спенсър се е справила отлично както с избора на облекло, така и на шапка.

View post on Instagram
 

И ако за Royal Ascot шапката е задължителна, за най-стария и престижен тенис турнир в света е неприемлива. Точно по тази причина през юли Кейт Бекинсейл се появи без шапка на финала на мъжете на Уимбълдън в Лондон, но пък със същата рокля.

Британската актриса в последно време експериментира със своя стил на червения килим, но в този конкретен случай не бе поела никакви рискове.
Кейт заложи на много шик и семпла линия, избирайки романтичната рокля в дантела на Dolce & Gabbana, която бе допълнила с обувки с флорална кожа, украсени с кристали, отново дело на италианската марка. Бижутата от APM Monaco завършиха външния ѝ вид.

View post on Instagram
 

Чий образ харесвате повече? С шапка или без? Време за гласуване!