Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Анджелина Джоли или Кристина Агилера?

Днешната модна битка изправи една срещу друга две звездни дами, които никога не сме предполагали, че могат да бъдат забелязани с една и съща рокля.

Въпросната рокля е от пред-есенната колекция за 2012 година на Michael Kors и се откроява с черен цвят, дължина до земята, висока цепка в предната част и дантелени акценти.

Първа с нея се появи холивудската красавица Анджелина Джоли, която бе подбрала стилната дреха за церемонията по връчването на наградите Producers Guild Awards, състояла се януари месец тази година.

Актрисата бе съчетала дизайнерската рокля с черни обувки на висок ток от и малка чантичка от модел

Нежни букли, окъпани в телесен цвят червило устни и изкусително подчертани очи завършваха пленителната визия на харизматичната звезда.

На провелите се тази неделя награди ALMA поп дивата Кристина Ангилера бе забелязана със същата елегантна дреха, която бе комбинирала с ефектни обувки на платформа от Christian Louboutin, с чантичка от Judith Leiber и бижута от Neil Lane.

Русата й коса с розови кучури бе прибрана в конска опашка, устните и бяха потопени в алено червило, а очите и бяха силно подчертани в черната гама.