Новата пролетна колекция на Chanel, създадена от гениалния немски дизайнер Карл Лагеерфелд, изобилства от стилни и запомнящи се тоалети и аксесоари, в които нежно се преплитат модерния и класически стил.

Сред включените в модната линия за предстоящия ваканционен период дрехи бе и великолепен раиран гащеризон, открояващ се с красива визия, повлияна от модата на отминалите десетилетия.

Именно това изящно творение се превърна в разковничето, което изправи в ожесточена модна битка прелестните деца на американския шоубизнес – Роузи Хънтингтън- Уайтли и Майли Сайръс.

Миналия месец сексапилния русокос модел Роузи Хънтингтън-Уайтли присъства на светско събитие, организирано от Chanel по случай раздаването на наградите Оскар.

Роузи изглеждаше ослепително в гащеризона със синьо-бяло райе, който нежно подчертаваше тонизираното й тяло.

Ангелът на Victoria Secret се превърна в магнит за погледите на присъстващите не само заради великолепната си визия, но и защото беше единствената тази вечер осмелила се да облече гащеризон сред море от рокли.

Сладураната бе допълнила тоалета си с черна лего-чанта от Chanel и перлен гердан, засилващ шик излъчването й.

Косата на модела бе стилизирана във вълниста прическа, а гримът й бе деликатен и нежен, открояващ се с окъпани в тъмнорозово устни.

Гледайки снимките на Розуи от тази вечер, не можем да спрем да си мислим какъв късметлия е приятелят й Джейсън Стейтъм.

Преди броени дни актрисата и певица Майли Сайръс присъства на благотворително събитие в CHOC Children’s Hospital в Ориндж Коунти, Калифорния.

За случая магнетичната звезда бе подбрала същия гащеризон от Chanel.

Звездата изглеждаше свежо и младежки. С изключително харизматично излъчване и широка усмивка на лицето тя несъмнено загря сърцата не феновете си и спечели тези на модните критици и ценители.

Златно украшение за врата и червено червило завършваха визията на Майли.