Помните ли Тайлен Блондо? Красивото момиченце от корицата на парижкото издание на Vogue, което преди няколко години заплени света с необикновената си красота. Тогава тя бе на 10 г. и снимките й в модното списание предизвикаха скандал, тъй като бяха определени като неприлични и твърде предизвикателни.



Днес синеоката Тайлен е прелестна пораснала красавица, която продължава да върви по пътя на модата. Вчера тя бе забелязана на първи ред по време на Седмица на модата в Ню Йорк на ревюто с новата колекция на Майкъл Корс, облечена от глава до пети в негови произведения.

16-годишната Тайлен Блондо носеше блестяща блуза с животински принт и тъмнозелен панталон и, разбира се, прекрасна малка зелена чанта от крокодилска кожа, дело на дизайнера. Визията на красавицата бе завършена от елегантни сандали на токчета. Любопитен факт: общата цена на целия аутфит на младия модел е 10 хиляди долара.



Часове преди да уважи голямото събитие, Тайлен публикува снимка в профила си в Инстаграм как се подготвя за ревюто.



По време на модното шоу красавицата беше в компанията на своя добър приятел Габриел-Кейн Дей Люис, син на актьора Даниел Дей Люис и модела Ками Мороне.



Тайлен Блондо направи дебюта си на модния подиум на 4-годишна възраст, когато дефилира на ревю на френския дизайнер Жан-Пол Готие. Две години по-късно тя бе на корицата на детския Vogue и тогава стана известна като най-красивото момиче в света.



Наскоро 16-годишната красавица подписа договор с бранда IMG, вече е представител на L'Oreal и е рекламно лице на новия парфюм, дело на френския дизайнер Лолита Лемпика. Преди няколко месеца Тайлен Блондо дефилира и на ревюто с пролетната колекция на Dolce & Gabbana.

В колекцията на Майкъл Корс преобладават пастелните цветове, розовото, лилавото и флоралните мотиви. В ревюто взеха участие и някои звездни дами като Ашли Греъм, Кендал Дженър и Бела Хадид.

„Жената, която носи моите дрехи, познава добре стила си и никога не е жертва на модата. Тя е стилна и уверена“, така определи Майкъл Корс дамите, които купуват новите произведения.

Четете още: Дизайнерът на лейди Гага уши рокля на Гери-Никол