Автор
Woman.bg

Най-несполучливите сватбени тоалети на звездите

Как да си съсипеш настроението в един от най-важните дни от живота си? Разбира се – като си избереш неподходяща булчинска рокля. Нека видим какви са най-големите сватбарски провали на звездите.

Сватбените церемонии на световноизвестните личности ни впечатляват с мащабите си, с разкошните места, идеалния декор, поканените прочути гости или популярни музиканти. Но несъмнено основно украшение на събитието са младоженците. На бъдещия съпруг обаче не му се налага да се замисля твърде много – класически костюм, обувки от Dolce & Gabbana и готово. Съвсем друго е при булката! Тя трябва да си избере и рокля, и воал, и обувки, и бижута, и прическа/грим… Този списък сякаш може да е безкраен. На всичкото отгоре трябва да се справи някак и с вълнението в деня на сватбата.

Как да си подбереш правилно сватбения тоалет? И което е още по-важно – как да се чувстваш уверено в този тоалет? Тук дори и световната известност не може да ти помогне. Днес ще ви представил булчинските рокли на звездите, които са допуснали фатална грешка в избора на тоалет. Нека се поучим от горчивия им опит!

Риа Дърам



Американската фотомоделка Риа Дърам чакала предложение за брак в продължение на цели 8 години. Нейният любим, актьорът Марк Уолбърг не бързал да ѝ поднесе пръстен, макар двамата вече да имали три деца. Риа си избрала булчинска рокля от Marchesa без презрамки. Самата рокля не можем да я наречем несполучлива, но Риа видимо е сбъркала с размера. Корсетът се впива в кожата ѝ и визуално съсипва идеалната ѝ фигура.

Елизабет Тейлър



Да се омъжиш осем пъти? Защо пък не! Легендарната актриса Елизабет Тейлър може да се похвали не само с великолепни роли и три награди „Оскар“, но и със завидна бройка сватбени церемонии. Актрисата се е омъжвала цели осем пъти и всеки път тоалетът ѝ бил обсъждан бурно от медиите. Първата рокля била създадена от Хелена Роуз, която била измислила и булчинската рокля на Грейс Кели. Пищната снежнобяла рокля от атлас била отбелязана във всички вестници. Сред сватбените образи на Елизабет Тейлър има и зелена, и жълта и разноцветна рокля. Нека се спрем на последната. Дългата рокля от шифон с разноцветна пелерина не е най-сполучливият избор на актрисата. Впрочем тази сватба била шестата поред, а годеник бил бившият съпруг на Тейлър Ричард Бъртън.

Джулиан Мур



Червенокосата хубавица е една от смелите булки, предпочели да облекат за сватбата си не бяла рокля, а ярък тоалет. Актрисата спряла своя избор на лилава рокля от Prada, но според нас е сгрешила. Роклята изглежда някак ежедневна, а лилавият цвят изобщо не си пасва с цвета на кожата на Джулиан. Много булки са се отказвали от бялата рокля и ние нямаме нищо против – стига предпочетеният цвят да им отива.

Селин Дион



Канадската певица и авторка на песни Селин Дион е останала в историята като една от „най-блестящите“ булки. Певицата се омъжи с бяла рокля с пищна фуста и дантели. Корсетът подчертаваше стойната ѝ талия. Стотици фенове и журналисти очакваха с нетърпение да видят прекрасната булка и любимия ѝ Анджелил Рене. И всичко щеше да е чудесно, ако не беше една подробност… аксесоарите, подбрани за сватбения тоалет. Селин Дион се накичи с тежка тиара от 2000 кристала, която придаде излишна масивност на тъй изящния ѝ образ.

Тина Търнър



Американската дива Тина Търнър на 73 години се омъжи за 56-годишния си любим Ървин Бах. Певицата и продуцентът проведоха тържеството на собствената си вила в Швейцария. Тина помолила всички гости да облекат снежнобели рокли, а тя самата се появила с черно-зелен тоалет на Armani с кристали Сваровски. Разбира се, роклята ѝ стояла отлично, но тя била единствената на тази сватба, която не приличала на булка.

Четете още: Моден сблъсък: Тони Колет срещу Иванка Тръмп