Най-зашеметяващите визии на церемонията Грами 2020

27 януари 2020 | 12:55
4837
3
колаж: Woman.bg
3

Снощи в Лос Анджелис раздадоха най-ценните награди в областта на музиката - статуетките Грами. Очевидно, колебания с избора на любима музика нямаше. Пет награди (от общо шест номинации) се оказаха в ръцете на певицата Били Айлиш.

Традиционно, не само церемонията беше интересна и грандиозна, но и червеният килим. Тук обаче изборът за най-добре облечена певица бе значително по-труден.

Борбата за внимание с Били Портър става все по-непосилна за звездите. Артистът избира много екстравагантни и понякога откровено смешни тоалети, но успява да изглежда напълно органично в тях всеки път, благодарение и на голямата доза самоирония, която притежава и демонстрира. И този път ни спечели с оригиналността си (много от нас не биха отказали такава шапка, в случай на важни преговори или нежелани срещи).

По тази или друга причина, но изглежда, че знаменитостите са вдигнали ръце и не са положили много усилия в подготовката си. Все пак, имаше и такива, които успяха да спечелят вниманието на модните журналисти, залагайки на кройки и силуети във всички възможни посоки или на ултрамини рокли.

Сред най-добре облечените през тази вечер можем да отличим Росалия, Дуа Липа, FKA Twigs и Лана Дел Рей. Дуа Липа последва неотдавнашния пример на Дженифър Анистън и избра бяло облекло в стила на 90-те години с плътно прилепнала копринена пола, Лизо, противно на очакванията да шокира с визията си, заложи на класически холивудски блясък, а Ариана Гранде реши да се почувства като принцеса.

Вижте още кои звезди попаднаха в нашата галерия на стила:

Ариана Гранде в Giamabattista Valli

Дуа Липа в Alexander Wang

Лизо в рокля на Versace

Алиша Кийс във Versace

Гуен Стефани в Dolce & Gabbana

Джамила Джамил в Georges Chakra

Грейс Елизабет в Giuseppe Di Morabito

Алесандра Амброзио в Balmain

 

Росалия в Alexander Wang

Хайди Клум в Dundas

Криси Тейгън в Yanina Couture  

 

 

Четете още: Грами 2020 - рекорд за Били Айлиш и сълзи за великия Коби Брайънт

Коментари

3
  30 януари 2020 | 15:44 отговор
 

И на мен най-много Гуен ми харесва :)

 
 
MmzHrrdb
15 септември 2020 | 06:25

555

2 paylater
  28 януари 2020 | 10:32 отговор
 

Кредитът на PayLATER се дава на всички видове заеми от 5000 до 1000000 при ниска лихва 2% Кандидатствайте сега по имейл на адрес: ( paylaterloan@zoho. com ) ИЛИ WhatsApp ( +1 929 222 7518 )

 
1
  27 януари 2020 | 21:38 отговор
 

Гуен Стефани е пиршество за очите в тази рокля на Долче и Габана!

 

Добави Коментар

Най-четени