Неподозираната тайна, която крие цветният гардероб на Кейт

26 май 2023 | 16:32
2057
2
Getty Images/ Instagram
2

През последните две седмици принцеса Кейт облече доста цветни тоалети, от красив розов костюм и смел жълт блейзър до развяваща се синя рокля.

Промяната в гардероба на принцесата на Уелс подсказва, че тя следва примера на покойната кралица Елизабет II, която носеше ярки тоалети, за да се увери, че се откроява и обществеността лесно може да я забележи.Софи, херцогинята на Единбург, обясни избора на облекло на покойната кралица през 2017 г., споделяйки: “Тя трябва да се откроява, за да могат хората да кажат „Видях кралицата. Не забравяйте, че когато тя се появи някъде, тълпите са големи и все някой може да каже, че е видял част от шапката на кралицата, докато е минавала."

Изглежда, че принцеса Кейт е решила да възприеме същия подход към обличането и феновете обожават ярките ѝ визии.Освен това често принцеса Кейт избира цветовете на тоалетите си по специални причини. Когато носеше жълт блейзър, за да се срещне с Дейм Кели Холмс, оттенъкът на сакото на кралската особа съвпадаше с цветовете на марката Dame Kelly Holmes Trust.По-късно същата седмица тя избра зелена рокля, за да посети благотворителна организация за психично здраве. Тогава изборът ѝ на тоалет беше повлиян от факта, че Фондацията за психично здраве насърчи хората да носят зелено на тази дата, за да повишат осведомеността за психичното здраве, тъй като датата попадаше в Седмицата на информираността по темата.

Синята рокля на принцеса Кейт за изненадващата ѝ поява на Евровизия, пък беше избрана като кимване към знамето на Украйна.

 


Цветовете, които кралските особи избират да носят, често са гореща тема, като Меган Маркъл обясни, че е подбирала неутрални нюанси по време на работата си в кралското семейство.

“По-голямата част от времето, когато бях в Обединеното кралство, рядко носех цветни дрехи – имаше смисъл в това“, каза херцогинята на Съсекс по време на документалния филм на Netflix за нея и принц Хари.“Доколкото разбирам, никога не бихте могли да носите същия цвят като Нейно Величество, ако има групово събитие, но също така не трябваше да носите същия цвят като някой от другите по-старши членове на семейството. Така че аз си казах, “Е, какъв е цвят, който вероятно никога няма да носят?“ Бежово, бяло... така че носех много приглушени тонове, но беше и за да мога просто да се слея. Не се опитвам да изпъквам тук.", продължи тя.

Още по темата

Коментари

2
  26 май 2023 | 19:49 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Manolov
  26 май 2023 | 19:15 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 

Добави Коментар

Най-четени