Невидимата рокля, с която сензационната Уини Харлоу надмина себе си

17 юни 2021 | 08:19
2461
5
Снимки: Getty/Images, Instagram
5

Ако все още не сте запознати с името Уини Харлоу, със сигурност пропускате много. И е време да го научите. Красавицата, която само след месец ще навърши 27, успява да прикове погледите на всяко светско събитие и е една от най-търсените дами в света на модата.

Харлоу страда от заболяването витилиго, което причинява загуба на пигментацията, но тя решава да го използва в своя полза, превръщайки недостатъка в предимство. Така Уини успява да разчупи стереотипите на модния свят и да стане едно от най-известните лица в модната индустрия.Тя се появява на кориците на най-известните и престижни списания и е винаги в центъра на вниманието с нестандартната си, но забележителна красота.

След като добива световна слава, супермоделът започва открито да говори за заболяването си и да насърчава хората като нея да не се срамуват от себе си и да преследват мечтите си.Красивата си фигура Уини често обича да подчертава със смели тоалети. Виждали сме я в какви ли не ексцентрични и смели модели – и в къса рокля-риза, и в прозрачен гащеризон, и в много други предизвикателни и необичайни тоалети.Но този път Харлоу надмина себе си. На едно от последните светски събития тя се появи с такава рокля, че остави феновете в захлас – не бе ясно дали моделът изобщо има дрехи.

Едва когато Уини слeзe от колата, наблюдателите успяnd да се уверят, че тя все пак не е гола, макар облеклото ѝ да не е никак скромно.

На никого не убегна и фактът, че бельото на момичето очевидно липсваше.Въпреки оскъдния аутфит Уини изглежда зашеметяващо. Освен това феновете на модела забелязаха, че тя отново е в перфектна форма. Ще припомним, че в края на миналата година почитателите ѝ забелязаха, че Харлоу се е поналяла . По този повод малко по-късно звездата съобщи, че е качила цели 10 кг по време на карантината.

Очевидно супермоделът е успяла набързо да се отърве от тях и сега отново може да демонстрира открито божествено изваяното си тяло. 

Четете още: Наоми Кембъл обу малкото си бебе с обувки 'Гучи' (снимки)

Още по темата

Коментари

5
  25 юни 2021 | 01:20 отговор
 

Защо трябва да е гола, или полугола? Няма значение дали е болна от нещо, или не, защо е тази мания да се съблича? Проста жена, вулгарно и нахално е да си развиваш голотата!

 
4 НСГП
  17 юни 2021 | 11:09 отговор
 

Абе верно ЧЕ днеска не СМЕ helloween.

 
3 ДО ЕКИПА НА WOMAN.BG
  17 юни 2021 | 10:26 отговор
 

МАХНЕТЕ ТАЯ ОТКАЧАЛКА , МОЛЯ !!!!!

 
2 НСГП
  17 юни 2021 | 10:16 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----------ЖЕНА, ЧЕ биологичния ми пастрок взима към 900лв. пенсия. Че ти, ЖЕНА, абсолютно нищо няма да вземеш и след време ще бъдеш котиран с кота "0".

 
1 НСГП
  17 юни 2021 | 10:12 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - - - - ЖЕНА. Носиш ли mason's

 

Добави Коментар

Най-четени