Невидимата рокля, с която сензационната Уини Харлоу надмина себе си

Ако все още не сте запознати с името Уини Харлоу, със сигурност пропускате много. И е време да го научите. Красавицата, която само след месец ще навърши 27, успява да прикове погледите на всяко светско събитие и е една от най-търсените дами в света на модата.

Харлоу страда от заболяването витилиго, което причинява загуба на пигментацията, но тя решава да го използва в своя полза, превръщайки недостатъка в предимство. Така Уини успява да разчупи стереотипите на модния свят и да стане едно от най-известните лица в модната индустрия.



Тя се появява на кориците на най-известните и престижни списания и е винаги в центъра на вниманието с нестандартната си, но забележителна красота.

След като добива световна слава, супермоделът започва открито да говори за заболяването си и да насърчава хората като нея да не се срамуват от себе си и да преследват мечтите си.



Красивата си фигура Уини често обича да подчертава със смели тоалети. Виждали сме я в какви ли не ексцентрични и смели модели – и в къса рокля-риза, и в прозрачен гащеризон, и в много други предизвикателни и необичайни тоалети.



Но този път Харлоу надмина себе си. На едно от последните светски събития тя се появи с такава рокля, че остави феновете в захлас – не бе ясно дали моделът изобщо има дрехи.

Едва когато Уини слeзe от колата, наблюдателите успяnd да се уверят, че тя все пак не е гола, макар облеклото ѝ да не е никак скромно.

View post on Instagram
 

На никого не убегна и фактът, че бельото на момичето очевидно липсваше.



Въпреки оскъдния аутфит Уини изглежда зашеметяващо. Освен това феновете на модела забелязаха, че тя отново е в перфектна форма. Ще припомним, че в края на миналата година почитателите ѝ забелязаха, че Харлоу се е поналяла . По този повод малко по-късно звездата съобщи, че е качила цели 10 кг по време на карантината.

Очевидно супермоделът е успяла набързо да се отърве от тях и сега отново може да демонстрира открито божествено изваяното си тяло.

Четете още: Наоми Кембъл обу малкото си бебе с обувки 'Гучи' (снимки)