Наоми Кембъл обу малкото си бебе с обувки 'Гучи' (снимки)

16 юни 2021 | 15:01
8488
9
Снимки: Getty/Images, Instagram
9

Наоми Кембъл зарадва феновете си, споделяйки мила снимка на крачетата на бебето си. Този път обаче те не са боси, както на първия фотос, който топ моделът публикува заедно с изненадващата новина, че е станала майка за първи път.

Мама Наоми, като една типична представителка на модния свят, се е погрижила малките стъпалца на новородената ѝ дъщеричка да са добре обути, при това с не каквито и да било обувки, а в дизайнерски. Марката на очарователните ританки е "Гучи", кожени са и са в светлосив цвят.

Новината, че е станала майка на момиче през май, изненада не само фенове, но и целия медиен свят. Това е първата рожба на манекенката, която чукна 51 години само няколко дни, след като съобщи радостната вест.

Кембъл оповести раждането на детето си със снимка, която публикува в Инстаграм. "Една красива малка благословия ме избра, за да бъда нейна майка", написа Наоми тогава. "Толкова съм поласкана да имам тази нежна душа в живота си, че не мога да опиша с думи доживотната връзка, която споделям с теб, ангелче. Няма по-велика любов", написа тогава тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Според източници на списание "Пийпъл" Наоми Кембъл, която е израснала без баща и отгледана предимно от баба си, мечтаела да има дете поне от 10 години.

След като малката принцеса се появи на бял свят, из медиите плъзнаха всякакви слухове за нейната поява - че е от сурогатна майка, че е осиновена и какво ли още не.  Въпросът как точно наистина дъщерята на Кембъл е дошла в живота на модела, до ден днешен остава неясен.Каквато и да е истината, със сигурност можем да бъдем спокойно за бъдещето на бебето, след като съдбата го е изпратила в обичните обятия на красивата Наоми.

Няма съмнение, че момиченцето е най-голямото щастие в живота на Кембъл, което ясно личи от думите, споделени от нея в социалната мрежа: "Никога не съм чувствала толкова много любов, колкото през последните няколко седмици. Благодаря ви за любовта, която изпратихте на дъщеря ми и мен."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Четете още: Мерил Стрийп с тежка депресия след "Дяволът носи Прада": останала зла и в живота си

Още по темата

Коментари

9 М
  17 юни 2021 | 09:44 отговор
 

честито бебе. да сте живи, здрави и много щастливи.

 
8 НСГП
  16 юни 2021 | 16:42 отговор
 

K7 - Come Baby Come (Official Music Video) - И само за дъщерна негър африка нигерия фирма - наоми кембъл.

 
7 НСГП
  16 юни 2021 | 15:36 отговор
 

Милена Велба.

 
6 НСГП
  16 юни 2021 | 15:20 отговор
 

Роби Уилямс. МИЛЯНА ВЪЛЕВА , Че Роби Уилямс, като по млад тийн бе по красив от теб миляна вълева - БЕЗ МЕН. Take That - Could It Be Magic

 
5 НСГП
  16 юни 2021 | 15:16 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - Че твоя фаворит кой е - Линда Еванджелиста или наоми кембъл.

 
4 НСГП
  16 юни 2021 | 15:12 отговор
 

барак обама - куклукс клан.

 
3 НСГП
  16 юни 2021 | 15:11 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - Едно е Линда Еванджелиста да преобува те, а съвсем различно африка негърЧЕ наоми кембъл.

 
2 НСГП
  16 юни 2021 | 15:06 отговор
 

На африка баш мангал мангал наоми кембъл - не.

 
1 НСГП
  16 юни 2021 | 15:05 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - Бих заложил на Линда Еванджелиста.

 

Добави Коментар

Най-четени