Наоми Кембъл обу малкото си бебе с обувки 'Гучи' (снимки)

Наоми Кембъл зарадва феновете си, споделяйки мила снимка на крачетата на бебето си. Този път обаче те не са боси, както на първия фотос, който топ моделът публикува заедно с изненадващата новина, че е станала майка за първи път.

Мама Наоми, като една типична представителка на модния свят, се е погрижила малките стъпалца на новородената ѝ дъщеричка да са добре обути, при това с не каквито и да било обувки, а в дизайнерски. Марката на очарователните ританки е "Гучи", кожени са и са в светлосив цвят.

Новината, че е станала майка на момиче през май, изненада не само фенове, но и целия медиен свят. Това е първата рожба на манекенката, която чукна 51 години само няколко дни, след като съобщи радостната вест.

Кембъл оповести раждането на детето си със снимка, която публикува в Инстаграм. "Една красива малка благословия ме избра, за да бъда нейна майка", написа Наоми тогава. "Толкова съм поласкана да имам тази нежна душа в живота си, че не мога да опиша с думи доживотната връзка, която споделям с теб, ангелче. Няма по-велика любов", написа тогава тя.

View post on Instagram
 


Според източници на списание "Пийпъл" Наоми Кембъл, която е израснала без баща и отгледана предимно от баба си, мечтаела да има дете поне от 10 години.

След като малката принцеса се появи на бял свят, из медиите плъзнаха всякакви слухове за нейната поява - че е от сурогатна майка, че е осиновена и какво ли още не. Въпросът как точно наистина дъщерята на Кембъл е дошла в живота на модела, до ден днешен остава неясен.

Каквато и да е истината, със сигурност можем да бъдем спокойно за бъдещето на бебето, след като съдбата го е изпратила в обичните обятия на красивата Наоми.

Няма съмнение, че момиченцето е най-голямото щастие в живота на Кембъл, което ясно личи от думите, споделени от нея в социалната мрежа: "Никога не съм чувствала толкова много любов, колкото през последните няколко седмици. Благодаря ви за любовта, която изпратихте на дъщеря ми и мен."

View post on Instagram
 

Четете още: Мерил Стрийп с тежка депресия след "Дяволът носи Прада": останала зла и в живота си