Автор
Woman.bg

От днес колекцията на Риана се продава официално

Лондонският бутик на River Island освободи място за чисто новата колекция на Риана, която от днес (5-и март) официално влиза в продажба.

Снощи певицата озари с присъствието си Оксфорд стрийт, където се намира и магазинът на английския бранд, под чието крило тя успа да създаде първата си дизайнерска модна линия.

Риана посрещна гости и фенове в елегантна черна рокля по тялото, която е част от предлаганите на пазара модели (цена 60 паунда).



Косата ѝ се спускаше на блестящи карамелени букли, докато устните ѝ приковаваха вниманието с впечатляващ тъмночервен цвят. Маникюрът ѝ както винаги бе дълъг и натрапчив, оцветен в млечно сиво с деликатен синьо-зелен полутон.



На афтър партито, организирано по случай пускането в продажба на колекцията дрехи и обувки, Риана смени тоалета с небрежен чифт „двойни“ дънки (60 паунда), широк бял топ (20 паунда) и две златни колиета на врата.



Ето и какво сподели самата певица за вдъхновението си да създаде своята първа колекция - „В Англия са най-стилните хлапета в света. Те вдъхновяват големи дизайнери, те казват кое е готино да се облича. Създадох всяка една дреха такава, каквато бих я носила аз. Мисля, че феновете ми вярват в моя стил и ще се забавляват с дрехите.“