Принцеса Даяна е от модните икони, които винаги ще бъдат помнени с неповторимия си стил и елегантност. Тя знаеше как да подчертае женствеността си и да разчупи разбиранията за изисканост. Затова много знаменитости са черпили вдъхновение от нея и днес, повече от 20 години след смъртта ѝ, някои звезди продължават да го правят.


Холивудската красавица Приянка Чопра заблестя на филмовия фестивал в Кан, пременена в бял гащеризон, който е изцяло копие на един от тоалетите на лейди Даяна. Самата Приянка сподели в Инстаграм снимка на принцесата от Кан, заснета през 1987 г. На кадъра Даяна е с дълга бяла рокля, която е дело на Катрин Уокър и е от красив бял шифон. Визията ѝ е завършена от бял шал, диамантени обеци със сапфири.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Само няколко часа, след като сподели снимката на Даяна в профила си, Приянка се появи в подобен величествен тоалет на червения килим – бял гащеризон с шал и елегантни обувки с телесен цвят. Актрисата никога не е прикривала факта, че обича да търси вдъхновение в стила на покойната принцеса и очевидно се справя много добре с избора си. Това вкарва екзотична нотка в изисканите тоалети и определено би ѝ отивало да бъде принцеса.

Четете още: Кан 2019: Тържествената гала на Chopard