Провокативна и секси на 56: Моника Белучи изгря на корицата на списание Sorbet

Иконата на италианското кино Моника Белучи за пореден път доказа, че макар и на 56 години, продължава да господства над мъжките фантазии така, какво винаги го е правела – с жар, класа и покоряваща женственост.

View post on Instagram
 


Актрисата украси с облика си корицата на сп. "Sorbet" по повод юбилейния му 30-ти брой. За това научихме от самата нея, след като на профила ѝ в Инстаграм се появиха няколко впечатляващи фотоса, направени специално за изданието.

View post on Instagram
 


От редакцията обясниха брилянтния си избор с това, че точно преди 3 десетилетия новоизгрялата изкусителка напуска света на модата и поема по пътя към голямата сцена на седмото изкуство.

"Тя е истинска икона с роли в над 60 ленти. Превъплъщението ѝ в Лучия Сиара във филма от 2015 г. "Спектър" (част от поредицата за британския шпионин Джеймс Бонд) бе наелектризиращо, а това в образа на оперната прима Мария Калас, изигран от нея на театралната сцена, очарова критиката, печелейки нейното признание", написаха междувременно от "Sorbet".

View post on Instagram
 


Любопитен детайл е, че на кадрите звездата пресъздава един от най-емблематичните музикални видео клипове на Мадона - "Material Girl". Добре обмислен ход, тъй като във вените на певицата също тече италианска кръв, а също така самата песен, която е вторият сингъл от албума ѝ "Like a Virgin", излиза на... 30 януари 1985 г.

На снимката, специално създадена за въпросната корицата, Моника Белучи изглежда по-предизвикателна от всякога. На кадъра тя е заобиколена от млади костюмирани мъже, които са впили горещи погледи в нея и ѝ поднасят кутия с хартиени сърца.

View post on Instagram
 

Сребристият разголен тоалет с дълбоко V-образно деколте и висока странична цепка придава на актрисата особена страст и сексапил. Изящната ѝ визия е допълнена от черни кожени ръкавици до лактите, завършващи с пера, и масивна огърлица с диаманти на шията. Белучи кокетно е поставила показалец между устните си, чудейки се кой от всички ухажори да избере.

View post on Instagram
 

Четете още: Кой е мъжът, който целува страстно Моника Белучи?