Роклята, заради която всички се присмяха на Бриджит Макрон

Обект на безжалостни критики стана съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон заради тоалета, с който тя се появи по време на срещата с украинския лидер Володимир Зеленски в Париж, пише "Дейли мейл".

На 16 април в Елисейския дворец президентът и първата дама Бриджит Макрон бяха домакини на работен обяд. Черна рокля с графичен принт във формата на огромен оранжев ромб бе аутфитът, на който иначе винаги елегантната Бриджит бе заложила за събитието. Роклята с дължина над коляното, което е в типичния стил на 68-годишната Макрон, е дело на Louis Vuitton от новата пролетно-лятна колекция.

Визията си бившата учителка бе допълнила с черна маска и елегантни класически обувки на висок ток.

По информацията на "Дейли мейл" става ясно, че тоалетът е ушит специално за първата дама. Сайтът на марката пък разкрива и стойността на роклята, възлизаща на 2170 паунда.

Противно на очакванията на Бриджит обаче скъпарската рокля се оказа трън в очите на потребителите. Те подложиха на жестока критика тоалета, определяйки визията на президентшата като нелепа.

„Смехотворен тоалет”, „Прилича на стюардеса, а не на първа дама”, „Просто привлича вниманието към себе си”. „Принтът изглежда като мишена – ужасно”, „Брижит прилича на пътен знак”, „Отвратителна рокля”. „Не е важно дали е Louis Vuitton, или не – роклята изглежда ужасно”, гласят част от техните коментари.

Четете още: Адел е на гребена на любовта с нов мъж до себе си