Британската певица Адел е влюбена и върти нов любовен романс със загадъчен мъж, пише в. "Мирър".

Всъщност мистичният господин на 32-годишната певица е стар неин приятел от детинство, с когото случайни стечения на обстоятелствата я среща миналата година. Двамата се озовават лице в лице, след като разхлабените противоепидемични мерки връщат избягалата в провинцията Адел отново в Лондон.

View post on Instagram
 

След сладки приказки в задушевна обстановка двамата почувствали тръпките на любовта. Усещането било напълно взаимно и те изненадващо установили, че са се влюбили един в друг.

Макар към момента Адел да не афишира връзката си, запазвайки я в дискретност, източници от обкръжението ѝ твърдят, че двойката не изключва възможността да имат деца в бъдеще.

"Адел е в плен на любовта и макар да пази ревниво самоличността на новия си избраник, тя не крие щастието си от близките и приятелите си. Имайки предвид, че те вече имаха основата на отдавнашно приятелство, нещата помежду им се развиха бързо и двамата сега са много щастливи. Те също така не изключват възможността в бъдеще да създадат потомство. Адел никога не е крила, че иска още деца", казва неназован източник, близък до изпълнителката, цитиран от сп. "Клоузър".

Вълнуващата вест идва малко след като Адел финализира окончателно развода си със Саймън Конеки. Двамата оповестиха официално за раздялата си преди две години. Плод на брака на Адел със Саймън е 8-годишният им син - Анджело.

View post on Instagram
 

Четете още: Мегз отново замесена в грандиозен скандал