Не можем да не отдадем внимание на едно от най-важните неща в сватбената мода, а именно обувките! При избора на сватбени обувки на преден план са красотата, модата и стила.

Веднага в съзнанието ни изникват приказни и романтички булчински сандали, които да ни „отведат” в морето от любов.

Спрете се на обувки, които притежават вечна красота и женственост, придаващи перфектен завършек към тоалета на булката в този специален ден!

Има семпли модели, такива, декорирани със сатен, брокат, винтидж дантели и „поръсени” с кристали за допълнителен блясък.

Така че, не се притеснявайте, защото за всяка булка има чифт обувки, които са изящни и комфортни.

Обувки закупени с цел да ги поставите на краката си дори само веднъж, те трябва да отговарят на всичките ви изисквания.

Важно е да знаете, че има много бели нюанси, така че, когато купувате обувки или сандали, уверете се, че цвета им съвпада с цвета на вашата рокля.

Освен с цвета на булчинската рокля, трябва да се съобразите с елементите на роклята и материалите от които е изработена тя.

Ако обаче не си падате по толкова много белота, ще трябва да обърнете внимание и на нещо не толкова класическо – цветни булчински обувки:

* розови

* лилави

* жълти

* сини

Важен съвет от нас:

Обувките за вашата сватба трябва да имат много предимства, а основното сред тях - удобството.

Все пак трябва да прекарате един ден, дори и повече време, на краката си, така че изберете обувки, в които да се чувствате комфортно.

Височина на обувките е от съществено значение. Все пак вие най-добре трябва да знаете каква е поносимата височина и с коя не бихте могли да издържите и час, затова не пренебрегвайте удобството!