Силиконови бомби може, но естествени женски гърди - абсурд! Или защо тази снимка взриви мрежата за секунди

В днешния лицемерно либерален свят много нормални неща не се приемат. От една страна няма никакъв проблем да виждаме голи силиконови бомби и напомпани задни части в Инстаграм, да слушаме и разбираме воплите на разни половонеориентирани хора, които объркват децата ни, но снимкки на средностатистически женски гърди - не! Абсурд! Това е обидно съдържание, което бива изтрито за секунди от социалните мрежи. Защото гледката на неподправена гръд е смущаващо. И новата реклама на "Адидас" е абсолютното доказателство за това.

Спортният гигант за пореден път срази света, като рекламира новата си колекция сутиени по невиждан досега начин. Преди няколко дни от бранда споделиха колаж от няколко снимки на женски гърди, които са с различна форма и са далеч от идеалите на света. Но те са естествени и показват истината, която се крие в сутиена на всяка дама.

Съвсем очаквано, снимката вече е свалена, но ефектът от нея беше меко казано "Уау!". Към кадъра от "Адидас" добавят описание, за да рекламират новите си сутиени, като съобщават, че пускат на пазара 43 различни модела, като са направили всичко възможно да обхванат всякакви видове гърди, на които сутиените да изглеждат отлично и да са максимално удобни.

View post on Instagram
 

Реакциите в мрежата бяха разнопосочни, като някои потребители посрещнаха с адмирации креативността на модния гигант, докато други разкритикуваха рекламата, а един от коментиралите се пошегува, като попита дали новите сутиени на "Адидас" не са невидими.

До момента в профила в Туитър е останало единствено рекламното видео, в което всички модели носят сутиените от новата колекция.

View post on Instagram
 

Четете още: Светът съвсем полудя: Вижте коя е новата звезда на Victoria`s Secret