Любимата на Венсан Касел, Тина Кунаки, винаги е събуждала възхищение в нас, защото е от дамите, които определено знаят как да покажат физическите си достойнства.

Екзотичната красавица не спира да радва очите ни и тази седмица се появи на бляскаво модно събитие, облечена в приказна розова рокля. Тоалетът покриваше цялото ѝ тяло, но въпреки това подчертаваше стегнатата ѝ фигура. А освен това, тенът ѝ изпъква по прекрасен начин заради яркия цвят на роклята.

View post on Instagram
 


За да подсили блясъка на визията си Тина добави единствено колие и пръстен с камъни и бе прибрала буйната си къдрава коса прилежно на плитка. Изобщо – стил, сексапил и класа в щедри дози.

Венсан Касел не придружи Тина на събитието, но вероятно по това време е бил с дъщеря им Амазони, която се роди през април 2019 г. Това е трето дете за него, а за младата Кунаки едва първо. И въпреки че разликата в годините между актьора и модела е впечатляваща, двамата не спират да се носят на крилете на любовта. Кой знае – скоро може да имат и второ дете заедно.

View post on Instagram
 


Четете още: Новият фешън хит е… верига за маски