След поредица от тъжни събития певицата Селин Дион започна отново публичните си изяви, дори успя да намери любовта отново в лицето на значително по-млад от нея мъж. Тя винаги е била сред добре облечените дами в шоубизнеса, но преди няколко дни шокира всички, които вярват в безупречния ѝ нюх.

Преди дни Селин Дион бе гост на едно от най-вълнуващите модни събития - Седмица на висшата мода в Париж. Очевидно силно повлияна от екстравагантните модели, гласовитата дама решила да направи експеримент с визията си. Разбира се, папараците веднага отразиха появата ѝ в меко казано странен тоалет.



Селин е заложила на искрящо жълта дълга рокля, с която сигурно може да освети пътя си и в тъмното. Някои западни медии дори я сравняват с Голямото пиле от „Улица Сезам“. Тоалетът определено не ласкае фигурата на певицата, кройката е свободна. Връхната дреха, на която се е спряла, също е интересен модел. Дали това е жилетка, палто, сако или яке, може би само Селин знае.

Черешката на тортата обаче са спортните обувки, които съвсем не отговарят на елегантната ѝ чанта. Какво да се прави – и на най-добрите се случва.



Все пак, не бихме могли да подминем един аксесоар, който краси безотказно певицата – широката ѝ слънчева усмивка.

Четете още: Бриджит Макрон изненада с нов стайлинг (Снимка)