Великолепие в синьо: Вижте Дара Екимова на абитуриентския ѝ бал (Снимка)

31 май 2021 | 11:59
16294
2
Снимки: Instagram
2

Като истинска фея, сякаш излязла от приказките, изглеждаше талантливата дъщеря на Ива Екимова и покойния вокал на "Сленг" Дими на абитуриентския си бал.

За бляскавата си вечер по повод завършването на средното си образование Дара Екимова бе заложила на разкошна небесносиня рокля с дълбока цепка и голи рамене. Празничното събитие се състоя на 28 срещу 29 май, а аутфитът на изпълнителката бе издаден от нейната майка – Ива Екимова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Ekimova (@ekimovaiva)


Самата певица все още не е публикувала снимки от бала си. 

„Тя е моят герой, моята пътеводна светлина, моят учител, моята гордост! Тя е звездният блясък, амбицията и мечтателката, която ми дава кураж, сила и енергия да се събуждам всяка сутрин с мисълта за ново начало! Тя е съществуването, заради което си струва! Тя е харизмата, която омагьосва! Тя е талантът, който увлича, вдъхновява и окуражава! Тя е забавна, крехка, силна, изящна, фантастична и прекрасна! Тя ме вбесява и изнервя! Но ме кара да ѝ простя всичко, когато ме изпълва с чувство на радост, удовлетворение и гордост! Честито, мече, злато мое! Ти доказа, че силата, дръзновението, талантът, амбицията, фокусът и желанието могат да работят заедно и да си едновременно изумителен професионалист и всеотдаен отличник! Дните, в които съм се тревожила, дали ще се справиш са в миналото! Днес съм горда с теб! Ти можеш всичко! Вече съм спокойна, че се победител! Обичам те!“, гласи емоционалното послание в социалната мрежа на гордата и щастлива майка под споделената от нея снимка с дъщеря ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Ekimova (@ekimovaiva)

Четете още: Вижте луксозния мезонет на Луна, който тя продава за един милион лева (Видео)

Още по темата

Коментари

2
  01 юни 2021 | 15:54 отговор
 

 
1
  31 май 2021 | 12:05 отговор
 

Тия изкуствени мигли са ужасни, прекалено големи са.

 

Добави Коментар

Най-четени