Вижте луксозния мезонет на Луна, който тя продава за един милион лева (Видео)

Фолкдивата Луна възнамерява да се раздели с любимия си мезонет, в който живее от цели 20 години насам. Срещу луксозния апартамент, намиращ се на апетитно място в столицата, мераклийката за президентския пост иска да получи сумата от 590 000 евро, пише "Блиц".

Жилището се намира до един от големите столични молове, а самата Луна го нарича "аристократично", изтъквайки факта, че обитаването в него оказва благотворен ефект върху психиката.

View post on Instagram
 

Защо изпълнителката на "Бягайте крачета" смята да се сбогува с имота си, не става ясно. Според злите езици причината се крие в поизпразненото портмоне на чалтафурията, други обаче подозират, че Луна ще емигрира в Австралия. В страната на кенгуруто певицата е отскачала неведнъж и навярно този път е решила да го направи завинаги, предполагат те.

View post on Instagram
 

След като Луна пусна обява за продажба на мезонета си в социалните мрежи, почитателите ѝ получиха възможност най-после да надникнат в личните ѝ покои. До този момент певицата винаги е държала уютния си кът далеч от любопитни погледни, а според източници, близки до певицата, през прага на дома ѝ са прекрачвали само специални за нея хора.

"Имот с непреходна стойност, който запазва своята ликвидност и Топ локация на първа линия. В съчетание с градска и природна среда! Уникалното обзавеждане от три континента, преплита различни култури, които въздействат и допринасят за успех в живота! Категорични и неповторими дизайнерски решения, които създават допълнителен уют, удобство, спокойствие и хармония", звучи описанието към видеото, с което певицата представя мезонета си.

View post on Instagram
 

Четете още: Дарина Павлова напусна Дубай. Вечеря с американски милионери във Флорида