Виктория Бекъм е от звездните дами, за които дрехите не са просто начин да изразят себе си, за нея модата е всичко. Затова тя непрестанно обменя гардероба си и дори често преправя модели, създадени от самата нея. Желанието ѝ да бъде винаги перфектна и да привлича вниманието, дори два пъти с един и същи тоалет, е впечатляващо, но понякога отнася критики, заради престараването си.

Такъв е случаят с една прелестна бяла рокля, която приятелката ѝ Меган Маркъл облече в края на бременността си, а поводът бе Деня на общността на нациите. Няколко месеца по-късно и Виктория облече тоалета, който очертаваше тънката ѝ талия и светът беше във възторг от нея.



Съвсем наскоро г-жа Бекъм отново показа бялата рокля, но в доста по-различен вариант. Бившата певица е прекроила тоалета до неузнаваемост и определено не бихме казали, че е към по-добро. Този път роклята е разкроена в горната част и вече не подчертава предимствата на фигурата на Виктория. Дизайнерката отнесе безброй критики за новия вид на тоалета, който изглежда по-обемен и не ласкае женствените извивки.

А вие съгласни ли сте с критиките и бихте ли заложили на тази рокля?

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.