Автор
Woman.bg

Вижте роклята, с която Селена Гомес вбеси света

От няколко години насам светът е суров и безпощаден към една от любимите ни звезди – Селена Гомес. Младата дама, която е позната още като бившата изгора на Джъстин Бийбър, се завърна под светлината на прожекторите сравнително наскоро, след като прекара труден период. Припомняме ви, че преди две години ѝ бе присаден бъбрек, а след това тя преживя болезнено раздялата си с Джъстин, а също така ѝ беше трудно да преглътне връзката му с Хейли Болдуин. В резултат на всички тези преживявания, тя се сдоби с няколко килограма отгоре, заради което ѝ се налага да понася безброй критики.

Селена неведнъж е отговаряла на нападките по повод нетолкова крехката ѝ вече фигура и споделя, че се чувства добре в кожата си. През последните дни тя дори се появи за пръв път много време на едно от най-големите събития в шоубизнеса – Американските музикални награди. За церемонията Гомес беше заложила на искрящ тоалет, който обаче беше възприет негативно от обществото.



Роклята, която покрива малка част от тялото ѝ, е дело на „Версаче“. Тя е в електриково зелен цвят и определено е за момичета, които искат да се похвалят с фигурата си. Злите езици коментират, че тоалетът не е подходящ за Селена, а също така е и по-малък размер от този, който ѝ е нужен. От снимките ясно личи, че горната част пристяга силно гърдите ѝ, а детайлът, който предизвика гнева на недоброжелателите, бе цепката на роклята.

До края на вечерта певицата смени още два тоалета за изпълненията си на сцената. Единият бе дълга и елегантна черна рокля, която покриваше всеки сантиметър от Селена – от врата до петите.

Следващият бе бляскаво боди с черни велурени ботуши до коляното. И за него не липсваха критики. Коментарите са главно за вида на коремчето ѝ, което очевидно е наедряло.



А вие какво бихте казали за външния вид на Селена? Не е ли твърде критичен светът към нея?

Четете още: Продават роклята, с която принцеса Даяна танцува с Джон Траволта