Автор
Woman.bg

Звездите на наградите Brit: голи, смели и облечени в шоколад

Странни тоалети и още по-странни аксесоари, това демонстрираха звездите на тазгодишните награди Brit.



Една от най-уникалните дами на червения килим отново бе Лизо. Тя се появи в рокля, рекламираща млечен шоколад. Имаше дори баркод. А прическата ѝ наистина бе вдъхновяваща.

Лора Уитмор се появи в минирокля, дело на Джеръми Скот за Moschino, и поръчкова чанта, на която стоеше надписът „100%“ - препратка към нейното парче. О, да, и с умопомрачителни сандали на ток.



Тийн сензацията Били Айлиш трудно сдържа емоциите си и дори се разплака, приемайки от бившата спайска Мел Би първата си награда Brit Осемнадесетгодишната Айлиш сподели, че доскоро се е чувствала мразена, четейки злобните коментари в социалните медии, които са съсипали живота ѝ. Тя се появи, облечена от главата до петите в Burberry. Включително маникюрът бе в съответния десен на каре.

Ашли Робъртс остави твърде малко на въображението. Красавицата от Pussycat dolls се появи в смел блестящ сет в стил "ориенталска танцьорка" и разпали мъжкото въображение и страсти.



Ан Мари блесна в минитоалет в розово и синьо, който е комбинирала с чифт блестящи обувки на ток и свежа прическа с розов оттенък.



Ако още не знаете - синият цвят в косата е супер актуален. Доказа го и певицата Ашико, която привлече вниманието на присъстващите.

Четете още: Моден сблъсък: Ли Бинбин срещу Дженифър Лопес