Всеки започва отнякъде и ако преследва целите и мечтите си, може да стигне там, където никога не е предполагал, че ще бъде. Днес е модерно звездите да говорят открито за проблемите, които са срещнали по пътя към славата, а и не само. Споделят какво са преживели много преди да станат известни, а също така и не крият, че някога са изглеждали по съвсем и далеч не толкова бляскав начин. Някои буквално са се превърнали от грозното пате в красив лебед или по-скоро от малко прасенце в изящна газела. Днес ще обърнем внимание на онези звезди, които в миналото са водели ожесточена битка с килограмите.

1.Деми Ловато



И днес гласовитата дама не е от най-фините в шоубизнеса, но когато е била малка, тя е била наистина пищно момиче. Деми е споделяла в интервюта, че често е била обект на подигравки от страна на съучениците си, които ѝ създали огромен комплекс. Певицата издава, че и до днес тя се бори с проблем, свързан с храносмилането. За сметка на това прекарва огромна част от времето си във фитнеса.

2.Раян Сикрест



Днес Раян е радио и телевизионен водещ и е един от най-желаните мъже в света. Някога обаче той е бил доста пълничко момче с брекети, по което никой не е припадал в училище:

„Никога няма да забравя какво е чувството да си от дебелите деца в училище. Дори и днес, когато се поглеждам в огледалото, виждам образа на онова пълно момче“, споделя самият Раян.

3.Гуен Стефани



Да, Гуен Стефани е била дебела. В интервюта красавицата многократно е споделяла, че в училище е страдала, защото е имала излишни килограми и е трябвало да спазва много диети, а съучениците ѝ си хапвали, каквото пожелаят, без последствия за фигурата. Повратният момент в живота ѝ бил, когато станала на 16. Тогава Гуен взела сериозни мерки, като се записала на плуване и до ден днешен спазва умерен хранителен режим.

4.Джулан Мур



Въпреки че сега Джулиан Мур е сред най-сексапилните актриси в света, в детството си тя е била неврзачно пълничко момиче. Пържените картофки и сладоледът винаги са ѝ били слабост и главни виновници за излишните килограми, но след като предприела промяна в начина си на хранене, с годините Джулиан се превърнала в това, което е днес. Сега актрисата се храни главно с плодове, зеленчуци и риба и не пропуска тренировка във фитнеса.

Четете още: Кифлата готви