Автор
Десислава Недева

8 неща, които ще се случат на зодия Водолей тази есен

За вас лятото не беше време за почивка, а точно обратното. Бяхте отдадени изцяло на работата си и пак останаха недовършени задачи и проекти. Знаем, че сте нетърпеливи да разберете какво ви очаква през есента, затова сме ви подготвили 8 събития, които неминуемо ще станат част от живота ви през следващите няколко месеца.

1. Ще овладеете изкуството да приоритизирате целите си.

Въпреки лекият ви характер, вие сте амбициозни натури и имате огромното желание да вършите няколко неща наведнъж. Тялото и умът ви обаче имат нужда от почивка, затова ще се наложи да се научите да подреждате своите приоритети и да се придвижвате крачка по крачка напред към целта.



2. Ще отделите време само за себе си

Вие най-добре от всички зодии знаете как да уважавате личното си време и пространство, затова сигурно няма да ви изненадам, ако ви кажа, че и тази есен ще намерите място, на което да се уедините, за да заредите батериите и да се отърсите от негативните емоции и стреса, който неотлъчно следва нашето ежедневие.

3. Ще се научите да споделяте чувствата си

Водолеите се славят със студеното си отношение към своите близки, но тази есен ще се случи чудо и те най-после ще осъзнаят колко е важно да казваме и показваме на любимите си хора, че ги обичаме.



4. Ще организирате и планирате бъдещето си

Вие сте импулсивни натури, разчитате както на логиката, така и на интуицията, но няма по-добри от вас при взимането на важни решения в напечени ситуации. Умеете да работите под напрежение и полезният стрес ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Тази есен ще имате възможността да седнете и да помислите над бъдещите си планове, което ще ви даде преднина пред останалите, защото ще бъдете по-подготвени от всякога.

5. Ще печелите всяко едно състезание, в което вземете участие

Водолеите не се славят със състезателния си характер и може би точно това фриволно поведение им дава спокойствието да покажат себе си в най-добрата светлина. Без да жадуват за победата, те ще я получат единствено с демонстрирането на своите качества и умения. Късметът също работи във ваша полза, така че не се колебайте, а вземете участие в конкурс или надпревара, за да проверите къде се намирате сред конкуренцията. А звездите за пореден път ще ви подкрепят и ще ви докажат, че заслужавате място винаги сред първите.



6. Ще намерите баланса в отношенията си с любимия

Ако от известно време насам се лутате между върховете и спадовете на своята връзка, есента ще бъде вашият щастлив сезон, когато ще успеете да хармонизирате романтичните си отношения. Разговорите ще ви бъдат от огромна полза, за да разберете от какво точно се нуждае човекът до вас и да изразите собствените си потребности. Само чрез искрена и навременна комуникация се разрешават проблемите, възникнали във всяка една връзка.

7. Необвързаните представители на зодията ще срещнат любовта на живота си

Ето, че имаме наистина вълнуваща новина за всички свободни Водолеи. Вашето време настъпи! Порадвайте се колкото се може повече на ергенския си живот, защото човекът, с когото ще прекарате остатъка от живота си, ще се появи съвсем скоро и ще промени светогледа ви из основи.



8. Ще ви предложат нова, по-перспективна работа

Безработните представители на зодия Водолей най-после ще получат примамливо предложение за работа, което ще сложи край на тревожните им мисли за бъдещето. Тези от вас, които имат стабилна и успешна кариера, също ще се радват на нови възможности в развитието си, но точно сега не е добър период за подписване на нови договори. Изчакайте поне до средата на ноември, за да премине ретроградността на Марс и тогава се впускайте в новите предизвикателства.

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Козирог тази есен