Амбър Хърд ли стои зад неочакваната раздяла на Джейсън Момоа и Лиса Боне?

Броени дни след като Лиса Боне и Джесън Момоа официално обявиха, че се развеждат след 16-годишен брак, от който имат две деца, фенове на звездната двойка продължават да търсят виновника за раздора.

За новината, връхлетяла ги изневиделица, те обвиняват актрисата, партнирала на Момоа в "Аквамен" - Амбър Хърд.


Във вече изтритото съобщение в Инстаграм, написано от Джейсън Момоа, бе останало впечатлението, че актьорът е дълбоко отдаден на брака и съпругата си, които е имал до този момент и нищо не подсказвало за намесата на трети човек.

Това обаче не успокои разбунените духове сред почитателите на Лиса и Джейсън и те бързо намериха виновик за шокиращия разлом между една от най-стабилните двойки на Холивуд. Според някои всичко започнало, зокато Хърд и Момоа са работели по снимките на "Аквамен" - подобно на историята, когато Хърд започна да работи с бившия си съпруг Джони Деп.

Други фенове предпоагат, че Лиса Боне е поискала развод, защото Джейсън Момоа не е заел страната на Джони Деп в спора му с Амбър Хърд, а по-скоро е показал симпатии към позицията на Амбър.

Разбира се, всичко това са догадки, а дали наистина между Джейсън Момоа и Амър Хърд се е зародило силно приятелство, надяваме се времето да ни покаже.



Четете още: Сърцето на Джейсън Мoмоа е свободно - с Лиса Боне се разделят!