Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли се разплака на раздялата със сина си в Южна Корея

Дори и звезда като Анджелина Джоли, подобно на всяка друга майка, не е подмината от емоциите и неволите на майчинството.

Като майка на шест деца, три от които осиновени, днес Джоли е изправена пред поредното майчино предизвикателство – изпращането на един от наследниците ѝ в престижен университет на другия край на света.

По попрището житейско поема най-големият син на актрисата – Мадокс, който официално вече е студент.

View post on Instagram
 

Най-трудно, за 44-годишната звезда, е да приеме мястото, на което ще учи детето ѝ – далечна Южна Корея.

Кадрите от раздялата между двамата красноречиво говорят за вълнението, което Анджелина преживява в такъв нелек за всяка майка момент.

View post on Instagram
 

Те трогват истински, имайки предвид, че Джоли е изключително привързана към всяко едно от децата си без изключение.



Във видео, разпространено от университета Йонсей, една от най-обичаните актриси на Холивуд споделя, че днес е денят, в който си тръгва от Южна Корея и оставя Мадокс.

View post on Instagram
 

Университетът Йонсей се слави като едно от най-добрите висши учебни заведения в страната. Специалността, на която Мадокс се е спрял, е биохимия, напук на всички подозрения, че момчето ще поеме по стъпките на известните си родители. Припомняме, че през 2017 г. той стана изпълнителен продуцент на филма „Първо убиха баща ми“.

Джоли осиновява Мадокс от Камбоджа през 2002 г. когато малчуганът е само на 7 месеца. Тогава актрисата е омъжена за втория си съпруг Били Боб Торнтън. Джоли се събира с Брад Пит, с когото осиновяват още две деца и имат три биологични.

Четете още: Ето на какво учи Анджелина Джоли своите дъщери