Натрупаната умора ще ви рефлектира през този месец и ще усетите липса на страст към партньор, работа или житейски събития. Може да почувствате сексуална неудовлетвореност, загуба на мотивация или енергия. Ще се усещате откъснати от собствените си нужди и желания.

Извадете най-доброто от този застой! Отдайте се на период на почивка, възстановяване и изцеление. Направете малка крачка назад и презаредете батериите, за да продължите с нови сили. Отпуск, релакс и временно бягство от забързаното ежедневие ще ви бъдат от огромна полза. Отделете необходимото време, за да пренаредите живота си и да сведете нивата на стрес до минимум.

Внимавайте много, защото през април ви грози измама или предателство. Чувствате се неуверени в себе си и някой в обкръжението ви иска да се възползва от това. Този месец не можете да си позволите да сте разсеяни и разпилени. Бъдете нащрек и се пазете от хора, които не ви мислят доброто.

Месецът ви ще бъде изключително забързан и комуникативен в работен план. Бъдете отворени за нови възможности за развитие и готови да действате бързо, за да се възползвате от тях и да не ги изпуснете. Постарайте се да общувате по-добре с околните. Не се съпротивлявайте на промяната и не се вкарвайте в дълбоки анализи, отпуснете се и дайте път на хубавите неща в живота ви да започнат да се случват. Заявете ясно какво искате и Вселената ще го канализира във ваша посока.