Автор
Антония Дамянова

Ексклузивно: Оливия Уайлд е шокирана и предадена от приятелката си Емили Ратайковски

Бившата половинка на певеца Хари Стайлс – Оливия Уайлд, се чувства „предадена“ от своята приятелка Емили Ратайковски.

Миналия уикенд 29-годишният музикант Хари и 31-годишната Ратайковски бяха уловени да споделят пламенна целувка по улиците на Токио, Япония, във видео, публикувано ексклузивно от „Дейли мейл“.

Това се случва по-малко от две седмици след като приятелките Емили и Оливия купонясваха рамо до рамо на партито след Оскарите на Vanity Fair.

Въпреки че 39-годишната Уайлд запази мълчание по въпроса, източник, близък до актрисата, сподели ексклузивно пред „Дейли мейл“, че „Оливия е дълбоко обидена от предателството на приятелката си Емили.“

Независимо от начина, по който актрисата се чувства в момента, майката на две деца няма да позволи на „предателството“ да я събори, като в момента се е съсредоточила изцяло върху наследниците си и професионалните си ангажименти, допълва източникът.

Преди броени часове пък запознат разкри пред Page Six, че Ратайковски е поискала прошка от приятелката си заради видеото, на което се натиска с Хари Стайлс. Дали Уайлд е простила на моделката обаче, остава неясно.

По отношение на любовния живот на Оливия Уайлд, вътрешният човек разкрива пред „Дейли мейл“, че тя „е отворена за нова връзка, но че този път няма да се примири с нещо по-малко от това, което заслужава“.

След като се раздели с Хари през ноември 2022 г. след близо две години връзка, се заговори, че тя е възобновила интимните си отношения с бившия си съпруг – 47-годишния Джейсън Судейкис, от когото са децата ѝ Отис (8 г.), и Дейзи (6 г.). Източникът обаче твърди, че Уайлд не възнамерява да се събира отново, с когото и да било от бившите си.

„Между Джейсън и Оливия няма нищо повече от топли приятелски чувства, които те са запазили в името на децата си“, казва източникът.

На 25 март – ден след като „Дейли мейл“ пусна ексклузивното видео с горещата целувка между Емили и Хари в Токио, Оливия доказа на света, че отношенията ѝ с Джейсън остават приятелски, след като бившите партньори се събраха, за гледат заедно футболния мач на сина си Отис.

Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис

Четете още: Гореща среща: Емили Ратайковски и Хари Стайлс са новата звездна двойка? (снимка)