Автор
Ива Петрова

Елисавета от 'Ергенът' крие дете (Снимки)

Една от колоритните и интересни участнички в риалити предаването "Ергенът" - Елисавета, продължава да скандализира с поведението си и преди всичко с не особено милите си изказвания спрямо други участнички във формата.

Въпреки злъчния си език обаче на този етап ивент мениджърката успява да запази благоприличие и да не влиза в пряк сблъсък с нито една от тях.

Блондинката, която заформи близко приятелство с вече изгонената от шоуто инфлуенсърка Габи Бланко, е от онези дами, които много-много не си поплюват и открито изразяват мнението си.

Камерите често я улавят да пуска тук-там по някоя хаплива дума към някоя от кондидатките за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Може би тъкмо заради острия си език тя все успява да поддържа интереса на зрителите към себе си и да предизвиква не особено добри коментари по свой адрес. Наскоро пък блондинката привлече вниманието със снимка, на която позира в опасна близост в компанията на ексцентричния германски дизайнер Филип Плейн.

Този път обаче интернет пространството избухна с друга клюка по неин адрес, а именно, че тя има син от предишна връзка.

Мълвата тръгнала заради няколко снимки, които Ели е споделила преди време на профила си във Фейсбук. На тях тя е с момченце, което е възможно да е неин син. Дали обаче детето наистина е нейно, или на нейни близки, остава загадка.

Явно засега, по този дълбоко личен въпрос, Елисавета предпочита да запази дискретност.

Четете още: Часовник ли? Евгени с кралски подарък за Елена