Автор
Ива Петрова

Елисавета от 'Ергенът' се гушка с Филип Плейн (снимка)

Елисавета от "Ергенът", която предизвика негативни оценки заради поведението си в шоуто и приятелския кръг, който оформи, се оказа близка дружка на любимеца на родните плеймейтки - Филип Плейн.

Фактът, че Ели се познава с германския моден дизайнер научихме от профила на бизнес дамата във Facebook. В социалната мрежа блондинката е споделила фото с ексцентричния творец.

Най-вероятно двамата са се запознали на някакво събитие в един от магазините на Плейн и са се щракнали за спомен. Елисавета не е единствената българка, с която Филип се познава. Припомняме, че преди години плъзна пикатната мълва, че дизайнерът върти романс с плеймейтката Моника Валериева.

Във визитката си Елисавета се определя като „душата на компанията“ – весела, усмихната, щура и забавна. Определя се като самостоятелно момиче, което обаче търси мъжка опора и семеен уют. Блондинката е близка приятелка със Светлана Гущерова и е присъствала на доста празници на милионерското семейство, издават от "Блиц".

В романтичното риалити Елисавета е дружка с Габриела, която освен с шегаджийския си характер, изпъкна и с негативното си отношение към пищната Пам. Приятелка и на двете бе 19-годишната детегледачка Теодора, която беше изгонена заради проявена от нея агресия към екзотичната танцьорка Симона.

Четете още: Първата страстна целувка на Евгени Генчев с една от дамите в „Ергенът“ – тази седмица по bTV