Автор
Ева Григорова

Eто го неприятния прякор, с който служителите на кралския двор наричали Меган

Меган Маркъл била наричана от служители от кралския двор на Великобритания „нарцистичен социопат“.

Това твърдят източници на Валентин Лоу, който написа най-новата скандална книга, посветена на кралското семейство „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown“.

Книгата разказва подробности за предполагаемото грозно поведение на Меган и съпруга ѝ принц Хари, които напуснаха Обединеното кралство през 2020 г.



„Всички знаеха, че институцията ще бъде оценена според нейното щастие. Грешката, която направиха, беше, че си мислеха, че тя иска да бъде щастлива“, споделя бивш служител на херцогинята на Съсекс. „Тя искаше да бъде отхвърлена, защото беше обсебена от този наратив още от първия ден.“



Част от служителите дори допълнили, че Меган е имала план да напусне гръмко кралското семейство още от самото начало, защото имала желание да изкарва големи суми пари. А като доказателство към това твърдение споделят, че тя е предложила проект на Netflix още през 2018-а година, докато все още беше неделима част от кралското семейство. Хари от своя страна твърди, че не са мислили да работят със стрийминг гиганта, преди да напуснат кралския двор.

Херцогинята на Съсекс често се карала със своите служители и заради приемането на безплатни подаръци.

Личната асистентка на Меган Мелиса Тубати се опитала да обясни, че кралският протокол забранява приемането на подаръци от търговски организации.

„Караниците бяха съсредоточени около безплатните подаръци, които някои компании изпращаха на Меган. В двореца Кенсингтън постоянно пристигаха доставки. „Дрехи, бижута, свещи… Беше непрекъснато“, каза вътрешен човек на г-н Лоу, който прави репортажи за кралското семейство повече от 25 години.



Отношенията между Хари и Меган и техния персонал били толкова лоши, че в един момен служителите започнали да се наричат “Съсекс Сървайвър Клуб”.